Szerző: Asztalos Olivér

2021. október 26. 12:34

Rúzsnak álcázta új vezeték nélküli fülhallgatóját a Huawei

A Nova 9 okostelefon és a Watch GT3 órák mellett egy rendhagyó vezeték nélküli fülhallgatót is bemutatott a Huawei.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A FreeBuds Lipstick elsősorban rendhagyó formatervével hívja fel magára a figyelmet, a fülhallgatót ugyanis (vörös) rúzsnak álcázta a gyártó. A női retikülökhöz passzoló dizájn mögött egy jó képességű termék húzódik, a Bluetooth 5.2-t támogató fülhallgató ugyanis aktív zajszűrést is kínál. Mindezt "agybadugós" kialakítás nélkül, de cseppállóság mellet nyújtja a termék, amely a felhasználás módjától függően 2,5-4 órányi zenehallgatásra lehet jó egyetlen töltéssel. Az akkumulátorral szerelt tokkal az időtartam 20-24 órára növelhető, még mielőtt a hálózati töltőhöz kellene nyúlni. Mindezért viszont igencsak mélyen zsebbe kell nyúlni, a FreeBuds Lipsticket ugyanis bruttó 250 euróért kínálja a Huawei.

huawei-freebuds-lipstick

 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 09:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.