:

Szerző: Koi Tamás

2021. október 20. 14:11

Tényleg lehet telefonálni a Fisher-Price gyerektelefonjával

A Fisher-Price talán a világ második legismertebb gyerekjáték-márkája a LEGO Duplo után - legalábbis ami a legkisebbeket illeti -, ennélfogva valamilyen formában már szinte minden élő ember a Földön kapcsolatba került a cég kerekeken guruló, madzaggal húzogatható tárcsás telefonjával - ami most jubileumi kiadást kapott.

Aki járt már valaha játékboltban, illetve volt már kisgyerekes család természetes élőhelyén, annak bizonyára szembe jött már a klasszikus, kerekeken guruló, bugyután vigyorgó, madzaggal húzogatható játéktelefon, melynek ikonikus eredetije (Chatter Telephone) a Fisher-Price játékgyártó nevéhez fűződik. A cég kereken hatvan évvel ezelőtt dobta piacra a technológia fejlődésének azóta is fittyet hányó játéktelefont, melyet most a jubileumi kiadással ténylegesen telefonná változtatott.

00:31
 

Say Hello to the Special Edition Chatter Telephone™

Még több videó

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Az új kiadás persze nem igazi telefon, csak nagyon ügyesen úgy tesz, mintha az lenne - a játék valójában Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik bármilyen mobilhoz, de ez nem akadályozza meg abban, hogy lehessen ténylegesen számokat tárcsázni a tárcsázójával és fel is lehessen venni a kézibeszélőjével a hívást.

És persze adott az elmaradhatatlan kihangosító funkció is a fontos konferenciahívásokhoz, illetve bármely olyan eshetőségre, amikor a felhasználónak éppen egyik keze sem szabad.

Minden idők legismertebb telefonjának új kiadása kizárólag az amerikai Best Buy áruházlánc számára készült, és bár a 60 dolláros játék boltokba kerülésének pontos idejét még nem hozták nyilvánosságra, jó eséllyel több millió család karácsonyfája alá bekerülhet még az idén.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 4. 06:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.