Szerző: Asztalos Olivér

2021. október 19. 15:29

Megjelent az AIDA64 v6.50

Befutott a magyar fejlesztésű rendszerdiagnosztikai, hardver- és szoftverleltár, valamint rendszerteszt-alkalmazás, az AIDA64 legfrissebb, 6.50-es főverziója.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A legújabb kiadás szokás szerint számos újítást és fejlesztést tartalmaz, melynek hála a szoftver immár teljeskörűen támogatja a Microsoft Windows 11 és Windows Server 2022 operációs rendszereit. Az újabb hardverek támogatását tekintve az AMD 4700S processzora, illetve a hamarosan megjelenő LGA-1700 foglalatos Intel alaplapokra fókuszáltak a készítők. Utóbbi, az Alder Point-S chipsetre épülő termékek az Alder Lake kódnevű asztali processzorokat támogatják majd.

aida_w11

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról