:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. október 19. 15:29

Megjelent az AIDA64 v6.50

Befutott a magyar fejlesztésű rendszerdiagnosztikai, hardver- és szoftverleltár, valamint rendszerteszt-alkalmazás, az AIDA64 legfrissebb, 6.50-es főverziója.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A legújabb kiadás szokás szerint számos újítást és fejlesztést tartalmaz, melynek hála a szoftver immár teljeskörűen támogatja a Microsoft Windows 11 és Windows Server 2022 operációs rendszereit. Az újabb hardverek támogatását tekintve az AMD 4700S processzora, illetve a hamarosan megjelenő LGA-1700 foglalatos Intel alaplapokra fókuszáltak a készítők. Utóbbi, az Alder Point-S chipsetre épülő termékek az Alder Lake kódnevű asztali processzorokat támogatják majd.

aida_w11

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 01:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.