Szerző: Koi Tamás

2021. október 5. 11:51

Október 15-én debütál az új Apple Watch

Október közepén a boltokba kerülhet az Apple új generációs okosórája, melyet az iPhone 13 sorozat bemutatójával egy időben mutattak meg először a nagyközönségnek - ám akkor a gyártó még nem közölte, mikor kerülhet forgalomba az új viselhető eszköz.

Tegnap elárulta az Apple, hogy mikor hozza forgalomba okosóra-sorozatának legújabb tagját, az Apple Watch Series 7 termékcsaládot, mely a szokás szerint két méretben, több színvariációban és mobilhálózati csatlakozási lehetőséggel vagy anélkül egyaránt kapható lesz.

apple_watch-series7-availability_hero_10052021

Webinár: Kubernetes egyszerűen (x)

Regisztrálj a SUSE november 4-i, ingyenes Rancher webinárjára! Innovatív megoldást mutatunk Kubernetes környezetekhez.

Webinár: Kubernetes egyszerűen (x) Regisztrálj a SUSE november 4-i, ingyenes Rancher webinárjára! Innovatív megoldást mutatunk Kubernetes környezetekhez.

A cég tegnap közölte, hogy október 8-án veszi fel az első előrendeléseket az órára, melyeket október 15-től kezd kiszállítani a vásárlóknak. Bár a gyártó erről nem tesz külön említést, korábbi, nem hivatalos információk szerint az Apple Watch Series 7 eleinte meglehetősen limitált mennyiségben lesz elérhető, ezért a több mint 60 országra kiterjedő startot követően az ellátás akadozhat.

Ennek feltételezhető oka, hogy a kívül-belül átalakult óra gyártása nem egészen egy hónapja kezdődhetett el, a raktárkészletek feltöltése pedig ennek megfelelően folyamatosan zajlik jelenleg is.

Az Apple Watch fontosabb újdonságairól ebben a cikkben írtunk.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 14:18

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.