Szerző: Koi Tamás

2021. október 5. 11:51

Október 15-én debütál az új Apple Watch

Október közepén a boltokba kerülhet az Apple új generációs okosórája, melyet az iPhone 13 sorozat bemutatójával egy időben mutattak meg először a nagyközönségnek - ám akkor a gyártó még nem közölte, mikor kerülhet forgalomba az új viselhető eszköz.

Tegnap elárulta az Apple, hogy mikor hozza forgalomba okosóra-sorozatának legújabb tagját, az Apple Watch Series 7 termékcsaládot, mely a szokás szerint két méretben, több színvariációban és mobilhálózati csatlakozási lehetőséggel vagy anélkül egyaránt kapható lesz.

apple_watch-series7-availability_hero_10052021

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A cég tegnap közölte, hogy október 8-án veszi fel az első előrendeléseket az órára, melyeket október 15-től kezd kiszállítani a vásárlóknak. Bár a gyártó erről nem tesz külön említést, korábbi, nem hivatalos információk szerint az Apple Watch Series 7 eleinte meglehetősen limitált mennyiségben lesz elérhető, ezért a több mint 60 országra kiterjedő startot követően az ellátás akadozhat.

Ennek feltételezhető oka, hogy a kívül-belül átalakult óra gyártása nem egészen egy hónapja kezdődhetett el, a raktárkészletek feltöltése pedig ennek megfelelően folyamatosan zajlik jelenleg is.

Az Apple Watch fontosabb újdonságairól ebben a cikkben írtunk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról