Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 10. 13:45

A brit mobilpiac kihívója is visszahozza az uniós roamingdíjat

Összezárt a brit mobilpiac, a Vodafone és az EE után a negyedik legnagyobb piaci szereplő, a Three UK is visszahozza az uniós roamingdíjat.

A Vodafone UK és az EE után az angol mobilpiac legkisebb, sokáig kihívó szerepben tetszelgő operátora, a Three UK is visszahozza az uniós roamingdíj intézményét, Nagy Britannia Európai Unióból történő kilépésének egyik velejárójaként.

three

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A Three-nél csak az idén október 1-jétől (újra)kötött szerződésekre vonatkozik majd az új díjtétel, melyet 2022. május 23-tól kell megfizetniük azoknak, akik az Európai Unió területén (leszámítva Írországot) használják mobiltelefonjukat.

A szolgáltató nem különösebben gondolta túl a díjtételt, ugyanúgy napidíjat fog szedni az ügyfelektől, mint az EE vagy a Vodafone teszi - a napi 2 angol fontos plusz tétel ráadásul megegyezik az EE díjszabásával. A cég az így befolyt összeget a hivatalos közlemény szerint a belföldi mobilhálózat fejlesztésére fordítja majd. Az új díjtarifa egyelőre csak a havi előfizetéses ügyfelekre vonatkozik.

A brit mobilszolgáltatók közül így az O2 maradt az egyetlen, mely egyelőre nem vezette vissza az EU-s roamingdíjat (ugyanakkor júniusban bevezetett egy 25 GB-os fair use roamingkeretet az EU-s célországokba utazók számára).

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.