Szerző: Koi Tamás

2021. szeptember 7. 13:21

Jobb a "nézettsége" a TikToknak a YouTube-nál Angliában és a tengerentúlon

Átlagosan több időt tölt el egy angol vagy amerikai felhasználó TikTok videók megtekintésével, mint a YouTube tartalmak nézésével, derül ki egy friss felmérésből.

A TikTok, a sokak - főként a 30+ -os korosztály tagjai - által lesajnált online videomegosztó- és közösségi platform népszerűségének növekedése továbbra is megállíthatatlannak látszik. A nyugati piacokon jelenlegi formájában mindössze három-négy éve létező szolgáltatás felhasználói az App Annie friss statisztikái szerint átlagosan már több időt töltenek az alkalmazás használatával, mint a YouTube-os tartalomfogyasztással - legalábbis Angliában és az Egyesült Államokban.

tiktok_picadilly

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A kínai ByteDance legutóbb tavaly nyáron közölt információt arról, hogy a TikTok hány aktív felhasználóval rendelkezik, akkor 700 millió aktív fióknál járt a platform, melynek mobilos applikációja mind iOS, mind Android platformon a legtöbbet letöltött alkalmazás lett a tavalyi évben. A platformhoz részben az azóta eltelt időben bevezetett újdonságoknak és fejlesztéseknek köszönhetően óvatos becslések szerint további százmilliós nagyságrendben csatlakozhattak felhasználók.

A nézési időt tekintve egyébként a TikTok az Egyesült Királyságban már tavaly nyáron a YouTube elé került, ám az Egyesült Államokban a legfrisebb statisztikák tanulsága szerint csak idén áprilisban történt meg a trónfosztás. A YouTube egyébként a demográfiai összetételét tekintve lényegesen szélesebb spektrumot átölelő, több mint kétmilliárd felhasználójának köszönhetően még mindig abszolút első a teljes streaming videofogyasztást tekintve

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 17:20

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.