Szerző: Asztalos Olivér

2021. szeptember 1. 14:21

Nem jöttek be a LinkedInnek a sztorik

A tavalyi bevezetés után szeptember végével eltűnnek a LinkedIn felületéről a sztorik.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A funkció szokatlanul rövid életútja alapján a szakmai oldalhoz nem passzoltak a Facebookon és Instagramon töretlen népszerűségnek örvendő rövid sztorik. Liz Li, a LinkedIn termékekért felelős vezető igazgatója szerint sok tanulsággal szolgált számukra a funkció bevezetése óta eltelt időszak, amelyeket felhasználva új irányba indulnak el a fejlesztésekkel. A sorok között olvasva ez vélhetően arra utal, hogy az üzleti közösségi oldal felhasználóit különösebben nem hozta lázba a formátum, amelyet anno a Snapchat hívott életre.

link_stories

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.