Szerző: Asztalos Olivér

2021. augusztus 18. 14:27

Harmadik generációs Xeon Scalable CPU-kkal erősít az AWS

A legújabb Intel Xeon processzorokkal erősítette az EC2-es általános instance-eket az AWS.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Az Ice Lake kódnevű processzorok képességeit az M6i instance-szel kínálja a felhőszolgáltató. Az AWS szerint az instance nagy számítási teljesítményt igénylő általános célra lehet optimális választás. Közleményében az Intel hozzátette, hogy a harmadik generációs Xeon Scalable CPU-kkal érhető el a legnagyobb teljesítmény az AWS-t felhasználók számára, melynek hála az M6i többek között üzleti kritikus alkalmazások futtatásához is ideális választás lehet. Az instance két európai lokációval, a frankfurti és írországi adatközpontokra csatlakozva is használható.

ec2intl

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról