:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. július 23. 12:52

Jönnek az első 20 terabájtos merevlemezek

Újabb mérföldkőhöz érkezik a merevlemezek kapacitása az idei év második felében.

A román IT nem csak a bérekben előz minket

A hazai IT nem szigetként létezik, hanem a környező országokkal versenyez a betelepülő cégekért. A 16. kraftie adásban úgy gondoltuk, Románia mindenképpen megér egy misét.

A román IT nem csak a bérekben előz minket A hazai IT nem szigetként létezik, hanem a környező országokkal versenyez a betelepülő cégekért. A 16. kraftie adásban úgy gondoltuk, Románia mindenképpen megér egy misét.

A Seagate ígérete szerint az év hátralevő öt hónapjában piacra kerül az első 20 terabájtos termék, amelyből a kiemelt partnerek kisebb mennyiségben már jutott az elmúlt hónapokban. A termék PMR technológiára épül, melynek hála várhatóan nem lehet majd panasz az írási teljesítményre. A Seagate ugyanakkor már dolgozik az átlapolásos rögzítést alkalmazó SMR verzión, amely várhatóan jövőre kerülhet piacra a nagy felhőszolgáltatók örömére.

seag_exos

Az október 11-i kraftie meetupon (online és helyszíni) azoknak az IT szakembereknek szeretnénk picit segíteni, akik elérkezettnek látják az időt, hogy IC karrierjük után menedzser irányban haladjanak tovább.

a címlapról