Szerző: Asztalos Olivér

2021. július 19. 11:21

Tovább növekszik a TSMC

Egyik kiváló hónap követi a másikat a világ legnagyobb szerződéses chipgyártójánál, a Taiwan Semiconductor Manufacturing Company-nél.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A TSMC a júniusban 5,3 milliárd amerikai dollárnak megfelelő tajvani dollár forgalmat termelt, amely 23 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi bevételszintet. A vállalat az előző hónaphoz, azaz májushoz képest még nagyobb mértékben, mintegy 32 százalékkal növelte forgalmát. Habár a bérgyártó minden tőle telhetőt megtesz, hogy a globális félvezetőhiány hatásait enyhítse, az ellátási problémák bizonyos ágazatokat még jövőre is érinteni fognak.

 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:32

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!