Szerző: Folyó Gergely

2021. július 16. 13:48

Sokat keres majd a Nintendo az új Switch-modellen

Becslések szerint mindössze tíz dollárral nő majd az új Switch-modell gyártási költsége.

Múlt héten jelentette be a Nintendo a Switch új, OLED-kijelzővel szerelt modelljét, amely végül a vártnál kevesebb újdonságot hozott. A kiotói gyártó ennek ellenére nem finomkodott az árazópisztollyal, az október 8-án boltokba kerülő konzol ugyanis 350 dollárba kerül majd, vagyis 50 dollárral lesz drágább, mint a 2017 óta kapható standard kiszerelés.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A Bloomberg újságírója, Takashi Mochizuki járt utána, hogy az új modell gyártási költsége már nem fog ilyen látványosan nőni: a lap becslései szerint az új kijelző egységenként 3-5 dollárba, míg a 32 GB extra tárhely 3,5 dollárba kerül a Nintendónak, az Ethernet-csatlakozóval bővített dokkoló pedig "néhány dollárral" toldja meg a végösszeget, vagyis az új gép durván 10 dollár pluszköltséget jelent majd a gyártó számára.

Mindez azért is érdekes, mert a Nintendo - szembemenve a konzolpiaci alapvetésekkel - már a kezdetektől fogva jókora árrés mellett értékesíti a most már több mint négyéves Switchet (az első becslések szerint az alapmodell gyártási költsége 260 dollár), amely töretlen népszerűségnek örvend, így az árát sem kellett még csökkenteni. 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:11

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!