Szerző: Koi Tamás

2021. július 8. 13:10

Kipróbálható az Office új kezelőfelülete

Az Office Insiders tesztelők számára is elérhetővé vált az Office új kezelőfelüete, melyet végleges formában valamikor az év későbbi szakaszában tesznek hozzáférhetővé a Microsoft 365 felhasználók számára.

Az előzetes várakozásokhoz képest úgy tűnik, kevésbé hordoz majd drámai változásokat magában az Office idén frissülő kezelőfelülete, legalábbis erre lehet következtetni abból az új tesztverzióból, melyet az Office Insiders tagjai számára tett elérhetővé a Microsoft.

new_office_ui

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Az új dizájnnal a jelek szerint elsősorban az eszközsáv változik, melynek funkciói megmaradnak, ugyanakkor lekerekítették a sarkait - emellett több ikon is megújul azzal a céllal, hogy a dizájn jobban passzoljon a később megjelenő Windows 11-gyel érkező látványvilághoz. Egyelőre tehát elmarad a korábban belengetett adaptív parancskezelésre szolgáló lebegő interfész, mely az eredeti tervek szerint az eszközsávot váltotta volna le részben vagy teljes egészében.

Az új Office felhasználói felület a várakozások szerint először a mobilos és a webes Office-ban jelenhet majd meg, a PC-s telepített verziók a következő 1-2 évben kaphatják meg az új interfészt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról