Szerző: Koi Tamás

2021. július 8. 13:10

Kipróbálható az Office új kezelőfelülete

Az Office Insiders tesztelők számára is elérhetővé vált az Office új kezelőfelüete, melyet végleges formában valamikor az év későbbi szakaszában tesznek hozzáférhetővé a Microsoft 365 felhasználók számára.

Az előzetes várakozásokhoz képest úgy tűnik, kevésbé hordoz majd drámai változásokat magában az Office idén frissülő kezelőfelülete, legalábbis erre lehet következtetni abból az új tesztverzióból, melyet az Office Insiders tagjai számára tett elérhetővé a Microsoft.

new_office_ui

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Az új dizájnnal a jelek szerint elsősorban az eszközsáv változik, melynek funkciói megmaradnak, ugyanakkor lekerekítették a sarkait - emellett több ikon is megújul azzal a céllal, hogy a dizájn jobban passzoljon a később megjelenő Windows 11-gyel érkező látványvilághoz. Egyelőre tehát elmarad a korábban belengetett adaptív parancskezelésre szolgáló lebegő interfész, mely az eredeti tervek szerint az eszközsávot váltotta volna le részben vagy teljes egészében.

Az új Office felhasználói felület a várakozások szerint először a mobilos és a webes Office-ban jelenhet majd meg, a PC-s telepített verziók a következő 1-2 évben kaphatják meg az új interfészt.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 28. 16:57

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!