Szerző: Koi Tamás

2021. június 30. 13:45

Marketingeszközt csinál az eSIM-ből a T-Mobile

A T-Mobile az Egyesült Államok mobilpiacán mindig a fenegyerek kihívó szerepét játszotta, mely a nagy helyi multik bajszát rángatva időről-időre előáll valami hajmeresztő ötlettel annak érdekében, hogy minél több ügyfelet átcsábítson a konkurenciától.

A T-Mobile USA legújabb marketingakciójában ezúttal az eSIM technológiát használja bámulatos kreativitással - az amerikai piac kihívó szereplője most azt ajánlja fel az eSIM-képes iPhone-okkal rendelkezőknek, hogy harminc napig, illetve 30 GB adatkeret erejéig próbálják ki a szolgáltatást. Ráadásul ehhez elég egy appot letölteni.

01:47
 

iPhone Users: Try Out T-Mobile’s Network for FREE | T-Mobile

Még több videó

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Az eSIM-es Test Drive az alkalmazás telepítését követően néhány érintéssel és pár alap adat megadásával aktiválható, azaz nincs szükség szerződéskötésre, illetve a meglévő szolgáltatónál lévő előfizetés (és hívószám) továbbra is használható.

Az akció meglehetősen hatásosan demonstrálja, hogy a felprogramozható eSIM-ek révén a szolgáltatóváltás, illetve a szolgáltatás aktiválása mennyire egyszerűvé válik, illetve ezt milyen hatékonyan fel lehet használni marketingcélokra - már ott, ahol erre alkalmas a piaci környezet mind verseny, mind technológiai szempontból.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról