Szerző: Koi Tamás

2021. június 30. 13:45

Marketingeszközt csinál az eSIM-ből a T-Mobile

A T-Mobile az Egyesült Államok mobilpiacán mindig a fenegyerek kihívó szerepét játszotta, mely a nagy helyi multik bajszát rángatva időről-időre előáll valami hajmeresztő ötlettel annak érdekében, hogy minél több ügyfelet átcsábítson a konkurenciától.

A T-Mobile USA legújabb marketingakciójában ezúttal az eSIM technológiát használja bámulatos kreativitással - az amerikai piac kihívó szereplője most azt ajánlja fel az eSIM-képes iPhone-okkal rendelkezőknek, hogy harminc napig, illetve 30 GB adatkeret erejéig próbálják ki a szolgáltatást. Ráadásul ehhez elég egy appot letölteni.

01:47
 

iPhone Users: Try Out T-Mobile’s Network for FREE | T-Mobile

Még több videó

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Az eSIM-es Test Drive az alkalmazás telepítését követően néhány érintéssel és pár alap adat megadásával aktiválható, azaz nincs szükség szerződéskötésre, illetve a meglévő szolgáltatónál lévő előfizetés (és hívószám) továbbra is használható.

Az akció meglehetősen hatásosan demonstrálja, hogy a felprogramozható eSIM-ek révén a szolgáltatóváltás, illetve a szolgáltatás aktiválása mennyire egyszerűvé válik, illetve ezt milyen hatékonyan fel lehet használni marketingcélokra - már ott, ahol erre alkalmas a piaci környezet mind verseny, mind technológiai szempontból.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 28. 14:54

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!