:

Szerző: Koi Tamás

2021. június 25. 12:57

Extra adatkerettel kompenzál a Telekom a szerda esti üzemzavar miatt

Kompenzálja a szerda esti hálózati kiesés miatt ügyfeleit a Magyar Telekom. A cég minden, nem korlátlan adatcsomagban lévő előfizetőnek plusz 2 GB adatforgalmi keretet biztosít erre a hétvégére.

Máris kiderült, mivel kárpótolja a Magyar Telekom azokat ügyfeleit a szerda esti országos hálózati kiesés miatt. A cég érintettségtől függetlenül minden mobilnetes előfizetőjének 2 GB-nyi extra adatkeretet biztosít, melyet ezen a hétvégén használhatnak fel (vagyis a gyakorlatban a hétvégi adathasználat - 2 GB erejéig - ezt a keretet fogja meríteni mind az előfizetéses, mind a dominós ügyfeleknél).

A Telekom a kompenzációról szóló SMS-ek kézbesítését már megkezdte, illetve az ügyfelek a Telekom alkalmazásba belépve is láthatják már a bónusz egyenlegüket.

A szolgáltató 4G-s és 5G-s szolgáltatásai szerdán 18 óra környékén kezdtek országszerte akadozni, majd teljesen leálltak, így az ügyfelek készülékei csak 3G-s hálózatokra tudtak csatlakozni, ahol pedig az nem volt elérhető, 2G-vel kommunikáltak. A Telekom szakemberei végül éjfél környékére tudtak úrrá lenni az üzemzavaron.

a címlapról