Szerző: Koi Tamás

2021. június 25. 12:57

Extra adatkerettel kompenzál a Telekom a szerda esti üzemzavar miatt

Kompenzálja a szerda esti hálózati kiesés miatt ügyfeleit a Magyar Telekom. A cég minden, nem korlátlan adatcsomagban lévő előfizetőnek plusz 2 GB adatforgalmi keretet biztosít erre a hétvégére.

Máris kiderült, mivel kárpótolja a Magyar Telekom azokat ügyfeleit a szerda esti országos hálózati kiesés miatt. A cég érintettségtől függetlenül minden mobilnetes előfizetőjének 2 GB-nyi extra adatkeretet biztosít, melyet ezen a hétvégén használhatnak fel (vagyis a gyakorlatban a hétvégi adathasználat - 2 GB erejéig - ezt a keretet fogja meríteni mind az előfizetéses, mind a dominós ügyfeleknél).

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

A Telekom a kompenzációról szóló SMS-ek kézbesítését már megkezdte, illetve az ügyfelek a Telekom alkalmazásba belépve is láthatják már a bónusz egyenlegüket.

A szolgáltató 4G-s és 5G-s szolgáltatásai szerdán 18 óra környékén kezdtek országszerte akadozni, majd teljesen leálltak, így az ügyfelek készülékei csak 3G-s hálózatokra tudtak csatlakozni, ahol pedig az nem volt elérhető, 2G-vel kommunikáltak. A Telekom szakemberei végül éjfél környékére tudtak úrrá lenni az üzemzavaron.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról