Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 24. 13:37

Belépett a 2000 milliárdos klubba a Microsoft

Pár éve még az 1000 milliárd dolláros tőzsdei kapitalizáció volt a téma, azóta viszont már a 2000 milliárdot is elérte az Apple és a Microsoft.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Újabb mérföldkőhöz ért a Microsoft tőzsdei értéke, amely az Apple után másodikként szelte át a 2 billió dolláros célszalagot. A redmondi vállalat az elmúlt hetekben már közel járt az újabb álomhatárhoz, amit végül egy szerény, 1,2 százalékos árfolyam növekedésnek hála ugrott meg tegnap. Az elképesztő érték természetesen nem véletlen, hisz a Microsoft elmúlt negyedévei sorra döntöttek újabb pénzügyi rekordokat. A növekedés ütemét jól jelzi, hogy a vállalat 33 év alatt érte el az 1000 milliárdot, a duplázáshoz pedig már mindössze kettő évre volt szüksége. Elsőként az Apple érte el tavaly augusztusban a 2000 milliárdos álomhatárt, a Microsoft után pedig az Amazon vagy a Google lehet a harmadik a sorban.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 25. 23:41

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!