Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 24. 13:37

Belépett a 2000 milliárdos klubba a Microsoft

Pár éve még az 1000 milliárd dolláros tőzsdei kapitalizáció volt a téma, azóta viszont már a 2000 milliárdot is elérte az Apple és a Microsoft.

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban?

Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Apple OFF - de mi lesz a többi techcéggel az autóiparban? Nem lesz Apple-autó, de már van Xiaomi, és gőzerővel készül a Huawei saját autója is. Mit tudnak ők, amit az Apple nem?

Újabb mérföldkőhöz ért a Microsoft tőzsdei értéke, amely az Apple után másodikként szelte át a 2 billió dolláros célszalagot. A redmondi vállalat az elmúlt hetekben már közel járt az újabb álomhatárhoz, amit végül egy szerény, 1,2 százalékos árfolyam növekedésnek hála ugrott meg tegnap. Az elképesztő érték természetesen nem véletlen, hisz a Microsoft elmúlt negyedévei sorra döntöttek újabb pénzügyi rekordokat. A növekedés ütemét jól jelzi, hogy a vállalat 33 év alatt érte el az 1000 milliárdot, a duplázáshoz pedig már mindössze kettő évre volt szüksége. Elsőként az Apple érte el tavaly augusztusban a 2000 milliárdos álomhatárt, a Microsoft után pedig az Amazon vagy a Google lehet a harmadik a sorban.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GIT

0

Vírusokkal szórták meg a GitHubot

2024. március 4. 13:59

Nehezen megállíthatónak tűnik a tavaly indult támadássorozat, melynek során népszerű GitHub repository-k kártékony kódot tartalmazó klónjait terjesztik a kiberbűnözők.