Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 24. 13:37

Belépett a 2000 milliárdos klubba a Microsoft

Pár éve még az 1000 milliárd dolláros tőzsdei kapitalizáció volt a téma, azóta viszont már a 2000 milliárdot is elérte az Apple és a Microsoft.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Újabb mérföldkőhöz ért a Microsoft tőzsdei értéke, amely az Apple után másodikként szelte át a 2 billió dolláros célszalagot. A redmondi vállalat az elmúlt hetekben már közel járt az újabb álomhatárhoz, amit végül egy szerény, 1,2 százalékos árfolyam növekedésnek hála ugrott meg tegnap. Az elképesztő érték természetesen nem véletlen, hisz a Microsoft elmúlt negyedévei sorra döntöttek újabb pénzügyi rekordokat. A növekedés ütemét jól jelzi, hogy a vállalat 33 év alatt érte el az 1000 milliárdot, a duplázáshoz pedig már mindössze kettő évre volt szüksége. Elsőként az Apple érte el tavaly augusztusban a 2000 milliárdos álomhatárt, a Microsoft után pedig az Amazon vagy a Google lehet a harmadik a sorban.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról