Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 21. 13:20

Saját mobilok helyett iPhone-okat árulhat majd az LG

Nem maradnak okostelefonok nélkül az LG márkaüzletei. A Business Korea szerint a dél-koreai cég az Apple termékeit kínálhatja majd.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Bár az LG a közelmúltban befejezte az okostelefonok gyártását, a termékkategória várhatóan nem tűnik majd el a cég márkaüzleteiből. Dél-koreai források szerint az LG Electronics az Apple-lel tárgyal egy esetleges viszonteladói szerződésről, melynek értelmében iPhone, iPad, illetve Apple Watch készülékek kerülhetne majd fel a Dél-Koreában található mintegy nagyjából 400 üzlet polcaira. Az értékesített termékek után természetesen jutalékot kapna az LG, amely ezzel együtt a nagy konkurens Samsung orra alá törhetne némi borsot a hazai piacon.

 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:22

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!