:

Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 21. 13:20

Saját mobilok helyett iPhone-okat árulhat majd az LG

Nem maradnak okostelefonok nélkül az LG márkaüzletei. A Business Korea szerint a dél-koreai cég az Apple termékeit kínálhatja majd.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Bár az LG a közelmúltban befejezte az okostelefonok gyártását, a termékkategória várhatóan nem tűnik majd el a cég márkaüzleteiből. Dél-koreai források szerint az LG Electronics az Apple-lel tárgyal egy esetleges viszonteladói szerződésről, melynek értelmében iPhone, iPad, illetve Apple Watch készülékek kerülhetne majd fel a Dél-Koreában található mintegy nagyjából 400 üzlet polcaira. Az értékesített termékek után természetesen jutalékot kapna az LG, amely ezzel együtt a nagy konkurens Samsung orra alá törhetne némi borsot a hazai piacon.

 

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.