Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 21. 13:20

Saját mobilok helyett iPhone-okat árulhat majd az LG

Nem maradnak okostelefonok nélkül az LG márkaüzletei. A Business Korea szerint a dél-koreai cég az Apple termékeit kínálhatja majd.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Bár az LG a közelmúltban befejezte az okostelefonok gyártását, a termékkategória várhatóan nem tűnik majd el a cég márkaüzleteiből. Dél-koreai források szerint az LG Electronics az Apple-lel tárgyal egy esetleges viszonteladói szerződésről, melynek értelmében iPhone, iPad, illetve Apple Watch készülékek kerülhetne majd fel a Dél-Koreában található mintegy nagyjából 400 üzlet polcaira. Az értékesített termékek után természetesen jutalékot kapna az LG, amely ezzel együtt a nagy konkurens Samsung orra alá törhetne némi borsot a hazai piacon.

 

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról