Szerző: Koi Tamás

2021. május 26. 10:26

Már 800 településen van ott a DIGIMobil

Ugyan küszöbön a cég értékesítése, de közben nem áll le a mobilhálózati fejlesztésekkel az ország negyedik mobilszolgáltatója, a Digi. A DIGIMobil szolgáltatás immár 800 hazai településen érhető el, a vidéki terjeszkedés mellett a nagyvárosokban is folyik a hálózat folyamatos bővítése.

Immár 800 településen érhető el legalább részlegesen a Digi Távközlési Kft. mobilszolgáltatása, mely éppen két évvel ezelőtt indult el Magyarországon, akkor még tesztüzemben. A szolgáltató által kiadott közlemény szerint az "elsöprő siker" a kedvező feltételeknek (sic!) és a hálózat építésére fordított, pontosan nem részletezett mértékű befektetéseknek köszönhető.

Az újonnan lefedett települések listája a következő:

Almáskamarás, Balatonfűzfő, Balogunyom, Békéssámson, Borsodnádasd, Fajsz, Gecse, Hahót, Hegyfalu, Kistelek, Kisunyom, Kozármisleny, Magyarszecsőd, Nagyszokoly, Polgár, Rábahídvég, Sajóörös, Sajószöged, Szarvaskő, Szemely, Szigethalom, Tahitótfalu, Vasegerszeg, Zsédeny, Zsámbok

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

A fentiek mellett ebben az évben a Digi többek között további olyan jelentős regionális központokban is fejlesztette mobil hálózatának sűrűségét és minőségét, mint Budapest, Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged, Dunaújváros, Tatabánya, Székesfehérvár, Veszprém, Nyíregyháza, Kecskemét és Békéscsaba.

Mindez valamelyest felértékelheti a céget a 4iG-val folytatott, idén márciusban bejelentett felváráslásról szóló tárgyalások során, melynek egyik fontos sarokpontja a felek által kialkudott ár lehet majd. A Digi egyébként az idei első negyedév végén csaknem 170 ezer mobilos előfizetővel rendelkezett, vezetékes ügyfélbázisának mérete ugyanakkor - különösen az Invitel-akvizíció óta - ennek a többszöröse.

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 23. 21:06

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.