Szerző: Asztalos Olivér

2021. május 4. 15:47

Megbélyegzi a limitált bányászteljesítményű GeForce-okat az Nvidia

Viszonylag könnyen megkülönböztethetőek lesznek a limitált bányászteljesítménnyel rendelkező GeForce RTX kártyák.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Iparági pletykák szerint az Nvidia gyártópartnerei már a termékek külső csomagolásán egyértelműen jelezni fogják a hardveres korlátozás meglétét, így könnyítve a játékosok dolgát. A hírek szerint ezt maga az Nvidia kérte, amelynek célja, hogy a GeForce-ok a játékosok PC-iben kössenek ki. Ezzel együtt a chiptervező feltett szándéka, hogy a hasonló limittel nem rendelkező CMP kártyákból minél többet vásároljanak fel a kriptobányászok. Amennyiben az árfolyam nem változik számottevően, nem jelenthet majd különösebb kihívást a bányászkártyák tömeges értékesítése, az Ethereum árfolyama ugyanis épp új csúcsot ostromol.

mining

 

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról