Szerző: Asztalos Olivér

2021. május 4. 15:47

Megbélyegzi a limitált bányászteljesítményű GeForce-okat az Nvidia

Viszonylag könnyen megkülönböztethetőek lesznek a limitált bányászteljesítménnyel rendelkező GeForce RTX kártyák.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Iparági pletykák szerint az Nvidia gyártópartnerei már a termékek külső csomagolásán egyértelműen jelezni fogják a hardveres korlátozás meglétét, így könnyítve a játékosok dolgát. A hírek szerint ezt maga az Nvidia kérte, amelynek célja, hogy a GeForce-ok a játékosok PC-iben kössenek ki. Ezzel együtt a chiptervező feltett szándéka, hogy a hasonló limittel nem rendelkező CMP kártyákból minél többet vásároljanak fel a kriptobányászok. Amennyiben az árfolyam nem változik számottevően, nem jelenthet majd különösebb kihívást a bányászkártyák tömeges értékesítése, az Ethereum árfolyama ugyanis épp új csúcsot ostromol.

mining

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról