:

Szerző: Koi Tamás

2021. április 1. 13:18

Kényelmi szolgáltatásokkal próbál tarifaváltásra ösztönözni a Telenor

Ma már teljesen általános jelenség, hogy a mobilszolgáltatók évente változtatnak az előfizetéses tarifák tartalmán, szolgáltatáskínálatán, ám korántsem olyan triviális meggyőzni az ügyfeleket arról, hogy érdemes váltaniuk, míg mások kifejezetten ellenérdekeltek a váltásban. Őket próbálja most meggyőzni a Telenor néhány új kényelmi szolgáltatással.

Úja kényelmi szolgáltatások és kisebb kedvezmények bevezetésével igyekszik rábírni a Telenor Magyarország a havi előfizetéses ügyfeleit arra, hogy váltsanak a legújabb "Hiper" nevű tarifacsalád tagjainak egyikére. A cég így többek közt exkluzív készülékajánlatokat és "készülékszolgáltatást" ígér a Hiper tarifákra előfizetőknek.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Ezekből a valódi újdonság az árbeszámítás lehetősége készülékvásárlás során: Ezzel az ügyfeleknek készülékcsere esetén nem kell kivárniuk a hűségidő végét, hanem akár évente lecserélhetik Hiper tarifával vásárolt készüléküket, a régi árát pedig beszámíthatják az újba. Emellett pedig, ha Hiper tarifával vásárolt készülékük megrongálódik, a javításhoz a Telenor díjmentes szervízfutárt biztosít, azaz a javításra szoruló készüléket futár viszi el az ügyfél otthonából és szállítja vissza, igény esetén pedig cserekészüléket is biztosít.

A Telenor felmérése szerint az ügyfélkiszolgálás terén igénylik, illetve nagyra értékelik az elsőbbségi kiszolgálást az ügyfelek, ezért mostantól a "Hiperesek" számára az ügyintézés is könnyebbé válik, mivel ezek az ügyfelek a telefonos ügyfélszolgálaton gyorsított ügyfélkiszolgálásban részesülnek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.