:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 26. 11:47

Folyékony kameralencsével érkezik a Xiaomi legújabb csúcstelefonja

A március végén debütáló Mi Mix egy kamerába sűrítheti a makró és telefotó képességeket.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Megszellőztette csőben lévő Mi Mix csúcsmodelljének legfontosabb újítását a Xiaomi: a telefon hátlapján egy folyékony lencsével felszerelt kamera is helyet kap majd. Ahogy a The Verge is írja, a kamerában lévő folyadékréteg formája a rajta áthaladó elektromos feszültség hatására változtatható, így a szenzor többféle szerepet is elláthat - jó eséllyel a telefotó és makró funkciók költöznek majd egy kamerába a Mi Mixen. Emellett az autofókusz is jelentősen felgyorsítható a megoldással, amit egyébként jelenleg főleg ipari környezetben használnak, a mozgó alkatrészek számának minimalizálására. Az új Mi Mix várhatóan március 29-én mutatkozik be.

00:17
 

Mi MIX introducing Liquid Lens

Még több videó

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.