Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 23. 14:48

Duplán összehajtható okostelefonon dolgozhat a Samsung

A gyártó a Nikkei Asia szerint még idén bejelentheti az unortodox készüléket.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Új, még extravagánsabb hajtogatható okostelefon piacra dobására készül a Samsung a Nikkei Asia értesülései szerint. Mint a lap beszámolt róla, a gyártó már dolgozik egy kétszeresen hajlítható készülék fejlesztésén, amely még az idei év végén bemutatkozhat. A két zsanérral felszerelt eszköz előreláthatólag 16:9-es vagy 18:9-es hajlítható kijelzővel érkezhet, így a fejlesztőknek nem kell egzotikus képarányokhoz igazgatniuk alkalmazásaikat - a képernyő méretéről ugyanakkor egyelőre nincs információ. Az új kialakításon felül a Nikkei Asia forrásai szerint cég az ismert Galaxy Z Fold és Z Flip szériák új modelljeit is elérhetővé teszi. Egy évvel ezelőtt egyébként a TCL-től már láthattunk egy "háromba hajtható" koncepciómodellt, amelyből a gyártó szerint működő prototípus is létezik, a kialakítás piaci rajtja azonban még várat magára.

 

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról