Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 2. 13:05

Izzadságmérő tapasszal segítene hidratálni a Gatorade

Az elszíneződő, mobliappal elemezhető tapaszok a víz- és nátriumveszteséget hivatottak követni.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Okostapasszal és mobilalkalmazással mérné a felhasználók hidratáltságát a Gatorade: a Gx Sweat Patch névre keresztelt termék egy bőrre ragasztható, egyszer használatos tapasz, amely az izzadság, illetve az abban oldott anyagok hatására elszíneződő indikátorokat tartalmaz. Utóbbiak a Gx mobilalkalmazásban befotózva elemezhetők, az app pedig képes megmondani, hogy egy-egy edzés alatt mennyi vizet és nátriumot veszített a felhasználó, és hogy az adatok alapján mennyit érdemes innia az adott edzés előtt, közben és után. A tapaszokat a sportitaláról ismert vállalat nem adja olcsón, a két darabot tartalmazó csomag a cég weboldalán 25 dollárért kapható.

gxsp

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról