:

Szerző: Koi Tamás

2021. február 23. 12:39

Mobilszámlára is lehet bérletet, vonaljegyet vásárolni a Telenornál

Február közepétől új vásárlási funkcióval egészíti ki Wallet nevű applikációjának kínálatát a Telenor. Az előfizetők mostantól vonaljegyet és bérletet is vásárolhatnak a platformon keresztül egyes tömegközlekedési viszonylatokra, mindezt a mobilszámlájuk terhére.

Új vásárlási funkció érkezett a Telenor Wallet mobilalkalmazásba február közepétől. Az app frissített verziójával a bankkártyaadatok megadása nélkül, egyszerűen a mobilegyenleg terhére vásárolható jegy vagy bérlet egyes nagyvárosok tömegközlekedési társaságainál, ill. a Volánbusz és a GYSEV járataira.

Nálatok lakik-e rezsidémon?

Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Nálatok lakik-e rezsidémon? Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Az alkalmazásból a vásárlás online történik, azaz aktív adatkapcsolatra van szükség a jegy megvásárlásához, az érvényesítéshez és az ellenőrzéshez is. A tranzakció során extra SMS díjjal nem kell számolnia a vásárlónak, a szolgáltatást semmilyen kényelmi díj nem terheli.

Az új funkció esetében szintén kényelmi elemként jelenik meg, hogy a jegyek és bérletek akár előre is megválthatók, valamint az alkalmazás alapértelmezetten figyelmeztet a bérletek lejártának közeledtével - sőt, a figyelmeztetés időpontja igény szerint személyre szabható.

A korábbi vásárlásokra emlékszik a rendszer, így a következő alkalommal már nem kell feltétlenül a hosszú listából kiválasztani a megfelelő tételt, a korábban vásárolt jegytípusok azonnal láthatók. Fontos, hogy az alkalmazásban csak azokat a jegy- és bérlettípusokat lehet megvásárolni, melyeket az adott közlekedési társaság elérhetővé tesz mobilon - a kínálat mindig az adott közlekedési társaságtól függ.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.