Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 4. 14:03

Február 22-én jön a Huawei Mate X2

A gyártó okostelefon-piaci megpróbáltatásainak dacára érkezik a hajtogatható csúcsmodell új generációja.

Hamarosan rajthoz áll a Huawei legújabb "ultraprémium" okostelefonja, a hajtogatható kijelzős Mate X2. A Mate X széria legújabb modelljének közelgő bemutatkozását a cég már hivatalosan is megerősítette, arra idén február 22-én számíthatunk. A gyártó egyelőre nem árult el túl sok részletet a készülékről, eddig mindössze annyit közölt, abban a cég aktuális csúcslapkája, a Kirin 9000 dolgozik majd, akárcsak a Mate 40 Próban. A pletykák szerint a készülék nagyméretű, összecsukható kijelzője az elődökkel ellentétben a telefon belső oldalán kap majd helyet, összecsukva pedig egy kisebb, külső kijelzőn lesz folytatható az eszköz használata - ahogy azt a rivális Samsung Galaxy Fold modellek esetében is láthattuk.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Az előzetes információk alapján az új, hajtogatható modell külsején egy 6,45 hüvelykes 1160x2700 pixeles, azaz 21:9-es képarányú kijelző figyel majd, a belső panel pedig egy gigászi, 8,01 hüvelykes, 2220x2480-as, 10:9-es képernyő lesz. A hátoldalon továbbá a pletykák szerint mindjárt négy kamera is helyet kaphat - biztosat persze csak február végéhez közeledve tudhatunk majd.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.