:

Szerző: Koi Tamás

2021. január 26. 14:15

Jöhet a Twitter-hírlevél

A jövőben hírlevélben összefoglalt tweet-gyűjteményt is küldhetnek majd követőiknek a jellemzően nagyobb követői bázissal rendelkező Twitter-felhasználók, fiókkezleők.

Új funkcióval igyekszik az aktív tartalomelőállítók kedvében járni a Twitter, mely bejelentette, hogy pontosan meg nem határozott összegért cserébe felvásárolta az egyik legismertebb amerikai hírlevélkezelő rendszert, a Revue-t. A két szolgáltatás összefonódásával a jövőben a fiókkezelők hírleveleket is tudnak majd küldeni az arra feliratkozott követők, rajongók számára.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Twitter ez alkalommal megjelent blogposztjában a szolgáltató közli, a felvásárlás célja alapvetően az, hogy a fióktulajdonosok könnyebben el tudják juttatni tartalmaikat a követőknek, miközben az olvasók, vagyis a Twittert jellemzően passzívan használók számára az őket érdeklő új tartalmak és tartalomelőállítók felfedezését is meg kívánja könnyíteni a szolgáltató.

A felvásárlást követően a két szolgáltatás egyelőre párhuzamosan működik majd, a blogposzt szerint ugyanakkor a Revue rövidesen szervesen integrálódhat majd a Twitter felületébe, így például a "követés" gomb mellett idővel ott lehet majd egy hírlevélfeliratkozásra vonatkozó ikon is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 30. 21:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.