Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 13. 13:34

Még idén piacra kerül az LG feltekeredő kijelzős okostelefonja

Az eddig csak koncepciótelefonokban látott panellel szerelt eszköz LG Rollable néven debütál.

Feltekeredő kijelzős okostelefont villantott fel az idei CES-en az LG - noha elsőre úgy tűnt, több más gyártó hasonló bemutatóihoz hasonlóan mindössze koncepcióeszközről van szó, a gyártó egyik szóvivője a napokban a Nikkei Asiának nyilatkozva hivatalosan is megerősítette, az LG Rollable valódi, végfelhasználóknak szánt készülék, amely még a 2021-es év folyamán piacra kerül - műszaki részleteket azonban még egyáltalán nem tudni a telefonról.

lgrollable

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A feltekerhető kijelzős modellek a hajtogatható képernyővel szerelt okostelefonok evolúciójának következő lépcsőjét jelentik, amelyre az iparágnak, ha az eszköz idén valóban napvilágot lát, egészen gyorsan sikerült fellépni, hiszen a "hagyományos" összehajtható panelek irányvonala sem mondható még teljesen kiforrottnak. A feltekerhető kialakítás utóbbiakhoz képest kompaktabb, illetve az érzékeny paneleket jobban védő eszközöket hozhat, persze jó eséllyel a hasonló modelleknek is meglesznek a maguk gyermekbetegségei. Az LG-n túl egyébként már többek között az Oppo és a TCL is mutogatott kitekeredő panellel szerelt koncepcióeszközöket, ugyanakkor a piaci rajtra vonatkozó terveik nem ismertek.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.