Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 13. 13:34

Még idén piacra kerül az LG feltekeredő kijelzős okostelefonja

Az eddig csak koncepciótelefonokban látott panellel szerelt eszköz LG Rollable néven debütál.

Feltekeredő kijelzős okostelefont villantott fel az idei CES-en az LG - noha elsőre úgy tűnt, több más gyártó hasonló bemutatóihoz hasonlóan mindössze koncepcióeszközről van szó, a gyártó egyik szóvivője a napokban a Nikkei Asiának nyilatkozva hivatalosan is megerősítette, az LG Rollable valódi, végfelhasználóknak szánt készülék, amely még a 2021-es év folyamán piacra kerül - műszaki részleteket azonban még egyáltalán nem tudni a telefonról.

lgrollable

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A feltekerhető kijelzős modellek a hajtogatható képernyővel szerelt okostelefonok evolúciójának következő lépcsőjét jelentik, amelyre az iparágnak, ha az eszköz idén valóban napvilágot lát, egészen gyorsan sikerült fellépni, hiszen a "hagyományos" összehajtható panelek irányvonala sem mondható még teljesen kiforrottnak. A feltekerhető kialakítás utóbbiakhoz képest kompaktabb, illetve az érzékeny paneleket jobban védő eszközöket hozhat, persze jó eséllyel a hasonló modelleknek is meglesznek a maguk gyermekbetegségei. Az LG-n túl egyébként már többek között az Oppo és a TCL is mutogatott kitekeredő panellel szerelt koncepcióeszközöket, ugyanakkor a piaci rajtra vonatkozó terveik nem ismertek.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.