Szerző: Koi Tamás

2021. január 8. 12:02

A régió legnagyobb e-commerce cégének élére katapultált a leköszönő telenor-vezér

Most már biztos, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlat miatt hagyta ott a Telenor Magyarországot a decemberben leköszönő vezérigazgató, Jan Hanus.

Jan Hanus, minden vegán és telenor-alkalmazott egyik kedvenc vezérigazgatója nagyjából két és fél év után, tavaly december végén váratlanul elhagyta a Telenor Magyarországot, átadva a helyet annak a Peter Gaziknak, aki az O2 slovakia éléről, azaz szintén a cégcsoporton belülről érkezett a hazai mobiltávközlési céghez. Távozásának okait akkor sem a szolgáltató, sem maga Hanus nem részletezte, a vezető Facebook-profiljából ugyanakkor kiderül, hogy a szakember januártól a régió legnagyobb e-commerce vállalatának, a Mall Csoportnak az élére került.

Miért érdemes belevágnod az online Terraform képzésünkbe? (x)

Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen az online tanfolyamon.

Miért érdemes belevágnod az online Terraform képzésünkbe? (x) Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen az online tanfolyamon.

A 40%-ban a PPF csoport tulajdonában lévő, mostani formájában 2016-ban létrejött Mall Csoport hét országban, így Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Lengyelországban és Romániában van jelen. A cégcsoport magyarországi részlege legutóbb tavaly szeptemberben került a hírekbe, miután a nyomozást követően elkészült az a mintegy 800 oldalas vádirat, mely a Mall.hu egyes beszálíltóit - a webáruház tudta nélküli - 5 milliárd forintos vagyoni hátrányt okozó csalással vádolta.

A Mall más kelet-európai piacokon lényegesen komolyabb jelenlétet képvisel, mint hazánkban, így Csehországban és Szlovákiában saját tévéadója is van a cégnek, Csehországban emellett pénzügyi szolgáltatással is jelen van.

a címlapról