Szerző: Koi Tamás

2021. január 7. 14:07

Újév napján rekordot döntött az App Store

Rekordot döntött újév napján az Apple alkalmazás-piactere, az App Store, ahol a a felhasználók összesen 540 millió dollár értékben vásároltak alkalmazásokat és tartalmakat egyetlen nap alatt.

Minden korábbi napi rekordot megdöntött az App Store forgalma újév napján. Az Apple által kiadott statisztikák szerint a felhasználók 2021. január 1-jén összesen mintegy 540 millió dollár értékben költöttek alkalmazásokra és különféle tartalmakra a cég piacterén.

Téli kuckózáshoz

Több 100 IT-előadás felvétele a HWSW Youtube csatornáján: csatlakozz!

Téli kuckózáshoz Több 100 IT-előadás felvétele a HWSW Youtube csatornáján: csatlakozz!

Karácsony és szilveszter este között szintén óriási volt a költési kedv, ezen időintervallum alatt 1,8 milliárd dollárért vásároltak az apple-felhasználók tartalmakat és appokat az App Store-on keresztül. Az év ezen időszakában egyébként is erősnek bizonyuló forgalmat, illetve költési kedvet idén a járványhelyzet csak tetézte, így a korábbi évekhez képest lényegesen többen ajándékoztak az App Store-ban elkölthető virtuális ajándékkártyákat, krediteket a szeretteiknek, illetve a négy fal közé zárt felhasználók kényszerűségből minden korábbinál több tartalmat fogyasztottak az ünnepi időszakban.

 

a címlapról