Szerző: Koi Tamás

2021. január 7. 14:07

Újév napján rekordot döntött az App Store

Rekordot döntött újév napján az Apple alkalmazás-piactere, az App Store, ahol a a felhasználók összesen 540 millió dollár értékben vásároltak alkalmazásokat és tartalmakat egyetlen nap alatt.

Minden korábbi napi rekordot megdöntött az App Store forgalma újév napján. Az Apple által kiadott statisztikák szerint a felhasználók 2021. január 1-jén összesen mintegy 540 millió dollár értékben költöttek alkalmazásokra és különféle tartalmakra a cég piacterén.

Éles a modern webfejlesztés és CI/CD meetupjaink programja!

December 29-30-án folyatódik a HWSW online meetup-sorozata.

Éles a modern webfejlesztés és CI/CD meetupjaink programja! December 29-30-án folyatódik a HWSW online meetup-sorozata.

Karácsony és szilveszter este között szintén óriási volt a költési kedv, ezen időintervallum alatt 1,8 milliárd dollárért vásároltak az apple-felhasználók tartalmakat és appokat az App Store-on keresztül. Az év ezen időszakában egyébként is erősnek bizonyuló forgalmat, illetve költési kedvet idén a járványhelyzet csak tetézte, így a korábbi évekhez képest lényegesen többen ajándékoztak az App Store-ban elkölthető virtuális ajándékkártyákat, krediteket a szeretteiknek, illetve a négy fal közé zárt felhasználók kényszerűségből minden korábbinál több tartalmat fogyasztottak az ünnepi időszakban.

 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 11:59

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.