Szerző: Koi Tamás

2021. január 7. 14:07

Újév napján rekordot döntött az App Store

Rekordot döntött újév napján az Apple alkalmazás-piactere, az App Store, ahol a a felhasználók összesen 540 millió dollár értékben vásároltak alkalmazásokat és tartalmakat egyetlen nap alatt.

Minden korábbi napi rekordot megdöntött az App Store forgalma újév napján. Az Apple által kiadott statisztikák szerint a felhasználók 2021. január 1-jén összesen mintegy 540 millió dollár értékben költöttek alkalmazásokra és különféle tartalmakra a cég piacterén.

Miért érdemes belevágnod az online Terraform képzésünkbe? (x)

Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen az online tanfolyamon.

Miért érdemes belevágnod az online Terraform képzésünkbe? (x) Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen az online tanfolyamon.

Karácsony és szilveszter este között szintén óriási volt a költési kedv, ezen időintervallum alatt 1,8 milliárd dollárért vásároltak az apple-felhasználók tartalmakat és appokat az App Store-on keresztül. Az év ezen időszakában egyébként is erősnek bizonyuló forgalmat, illetve költési kedvet idén a járványhelyzet csak tetézte, így a korábbi évekhez képest lényegesen többen ajándékoztak az App Store-ban elkölthető virtuális ajándékkártyákat, krediteket a szeretteiknek, illetve a négy fal közé zárt felhasználók kényszerűségből minden korábbinál több tartalmat fogyasztottak az ünnepi időszakban.

 

a címlapról