Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 22. 13:23

Három új felhőrégiót állít munkába a Google

A Google Cloud Németországban, Chilében és Szaúd-Arábiában is új adatközpontokat kap.

Új felhőrégiókkal bővít a Google Cloud: a keresőóriás nagyvállalati felhőszolgáltatása Chilében, Szaúd-Arábiában és Németországban is új adatközpontokkal bővül, valamennyi országban három önálló zónával a potenciális szolgáltatásmegszakadások kivédésére. Az ügyfelek az új régiókban alacsony késleltetéssel vehetik igénybe a Google Cloud termékeket.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Németországban egyébként ez a Google Cloud második felhőrégiója, amely a Frankfurtban található komplexumot egészíti majd ki. A Szaúd-Arábiában üzembe álló felhőrégió pedig a közel-keleten a cég második hasonló projektje, az elsőt néhány hónappal ezelőtt, Katarban állította szolgálatba. A Google így jelenleg világszerte 24 felhőrégiót üzemeltet, 73 zónával, 17 országban - de a keresőóriás további gyors terjeszkedést tervez.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 16:12

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.