Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 22. 13:23

Három új felhőrégiót állít munkába a Google

A Google Cloud Németországban, Chilében és Szaúd-Arábiában is új adatközpontokat kap.

Új felhőrégiókkal bővít a Google Cloud: a keresőóriás nagyvállalati felhőszolgáltatása Chilében, Szaúd-Arábiában és Németországban is új adatközpontokkal bővül, valamennyi országban három önálló zónával a potenciális szolgáltatásmegszakadások kivédésére. Az ügyfelek az új régiókban alacsony késleltetéssel vehetik igénybe a Google Cloud termékeket.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Németországban egyébként ez a Google Cloud második felhőrégiója, amely a Frankfurtban található komplexumot egészíti majd ki. A Szaúd-Arábiában üzembe álló felhőrégió pedig a közel-keleten a cég második hasonló projektje, az elsőt néhány hónappal ezelőtt, Katarban állította szolgálatba. A Google így jelenleg világszerte 24 felhőrégiót üzemeltet, 73 zónával, 17 országban - de a keresőóriás további gyors terjeszkedést tervez.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról