Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 22. 13:23

Három új felhőrégiót állít munkába a Google

A Google Cloud Németországban, Chilében és Szaúd-Arábiában is új adatközpontokat kap.

Új felhőrégiókkal bővít a Google Cloud: a keresőóriás nagyvállalati felhőszolgáltatása Chilében, Szaúd-Arábiában és Németországban is új adatközpontokkal bővül, valamennyi országban három önálló zónával a potenciális szolgáltatásmegszakadások kivédésére. Az ügyfelek az új régiókban alacsony késleltetéssel vehetik igénybe a Google Cloud termékeket.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Németországban egyébként ez a Google Cloud második felhőrégiója, amely a Frankfurtban található komplexumot egészíti majd ki. A Szaúd-Arábiában üzembe álló felhőrégió pedig a közel-keleten a cég második hasonló projektje, az elsőt néhány hónappal ezelőtt, Katarban állította szolgálatba. A Google így jelenleg világszerte 24 felhőrégiót üzemeltet, 73 zónával, 17 országban - de a keresőóriás további gyors terjeszkedést tervez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról