:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 22. 11:41

Bekebelezi a Nordcloudot az IBM

A menedzselt felhőszolgáltatásokat kínáló finn cég ismeretlen összegért kerül az IBM birtokába.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Felhőintegrációs vállalatot vásárol fel az IBM: a Nordcloud névre hallgató cég AWS, Google Cloud és Microsoft Azure tanúsítványokkal is rendelkezik, az IBM zászlaja alatt pedig az anyacég cloud migrációs szolgáltatásainak és eszközeinek bővítésében, illetve a cég európai jelenlétének megerősítésében és hibrid felhős törekvéseiben segédkezik majd. A Nordcloud székhelye Helsinkiben található, ugyanakkor mára tíz európai országban rendelkezik irodával. Az üzlet pénzügyi részleteiről a felek egyelőre nem adtak tájékoztatást.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.