Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 21. 14:52

Színváltó koncepciótelefonnal kacérkodik a OnePlus

A OnePlus 8T-re építő készülék hátlapi mintája igény szerint ezüst vagy kék színt is felvehet - de a gesztusvezérlés is ott van az eszköz tarsolyában.

Új koncepciókészüléket villantott fel a OnePlus: a gyártó 8T modelljének extravagánsabb változata, a 8T Concept hátoldala egyedi mintázatot kap, amelynek színe igény szerint ezüstre vagy sötétkékre is változtatható. A színváltó megoldás egy speciális fémoxidot tartalmazó filmrétegre épít, amely különböző feszültségű elektromos impulzusok hatására képes ezüst vagy kék színt felvenni. Az elképzelésnek a vállalat szerint többféle gyakorlati haszna is lehet, a villogó hátoldal például jelezheti a bejövő hívásokat vagy egyéb eseményeket.

op8tconcept

A koncepcióeszközt a gyártó egy milliméteres hullámhosszú radarral is kiegészítené, a kézgesztusok, sőt akár a felhasználó légzésének monitorozására - utóbbit pedig a hátoldal színváltoztatásával tükrözné. Természetesen miután koncepcióeszközről van szó, csak találgatni lehet, hogy a fenti megoldások valaha utat találnak-e kereskedelmi forgalomban kapható készülékekbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról