Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 14. 14:04

Notebookkal próbál szerencsét Indiában a Nokia

A PureBook X14-et a gyártó a Flipkarttal együttműködve dobja piacra, nettó 815 dollárnak megfelelő áron.

Új szegmensben kezd tapogatózni a Nokia, amely az okostelefonok után most egy notebookra is felcsapja logóját, legalábbis Indiában. A vállalat az okostelefonos irányvonalhoz hasonlóan, white label konstrukcióban lép piacra a PureBook X14 névre keresztelt laptoppal, amelyet a Walmart tulajdonában lévő Flipkart tervez és gyárt, a finn vállalat brandje alatt.

nokiapurebook

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A 14 hüvelykes, Full HD kijelzővel szerelt notebookban egy 10. generációs, négymagos, 4,2 gigahertzes csúcsórajelű Intel Core i5 lapka található, amelyhez 8 gigabájt DDR4 RAM, illetve egy 512 gigabájtos NVMe SSD párosul. Az eszközre két hagyományos USB 3.1 és egy USB 2.0, illetve egy USB-C aljzat is került, továbbá egy HDMI és egy Ethernet portot is találunk rajta. Az 1,1 kilogrammos laptop a gyártó ígérete szerint nyolc óra akkus üzemidőt produkál. A készülék jelen állás szerint csak Indiában lát napvilágot, nettó 815 dollárnak megfelelő árcédulával.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról