:

Szerző: Koi Tamás

2020. december 1. 14:22

Saját appot adott ki a Corvinus

Egy új mobilappal kívánja "egyszerűbbé és átláthatóbbá" tenni a diákok mindennapjait a Budapesti Corvinus Egyetem.

Saját mobilapplikációt adott ki a Budapesti Corvinus Egyetem. A házon belül fejlesztett MyCorvinus app a más egyetemi appoknál elérhető szokásos newsfeed, térkép és elérhetőségi információkon túl elérhető a tanév pontos menetrendje, az egyetemi órarend, a kurzusadatok és a kapott érdemjegyek.

01:21
 

MyCorvinus - The official mobile app of the Corvinus University of Budapest

Még több videó

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A MyCorvinus appot fókuszcsoportos kutatások kíséretében idén tavasszal kezdték el fejleszteni, továbbá az applikáción dolgozó munkatársak számos külföldi példát elemeztek az MIT hallgatói applikációjától kezdve a Harvardon és az INSEAD-on át egészen az ESADE rendszeréig. Végül azonban arra jutottak, hogy 

a Corvinus esetében a legjobb, ha a fejlesztéskor a már meglévő rendszerek integrációjára helyezik a hangsúlyt.

A MyCorvinus mobilappot bárki letöltheti a telefonjára, a személyre szabott hallgatói információk eléréséhez csupán az egyetemi felhasználónévre és jelszóra van szükség.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.