Szerző: Koi Tamás

2020. december 1. 14:22

Saját appot adott ki a Corvinus

Egy új mobilappal kívánja "egyszerűbbé és átláthatóbbá" tenni a diákok mindennapjait a Budapesti Corvinus Egyetem.

Saját mobilapplikációt adott ki a Budapesti Corvinus Egyetem. A házon belül fejlesztett MyCorvinus app a más egyetemi appoknál elérhető szokásos newsfeed, térkép és elérhetőségi információkon túl elérhető a tanév pontos menetrendje, az egyetemi órarend, a kurzusadatok és a kapott érdemjegyek.

01:21
 

MyCorvinus - The official mobile app of the Corvinus University of Budapest

Még több videó

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x)

Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

Internetre kötött közművek: elsőre jó ötletnek tűnt (x) Gyere el Ipar 4.0-val és annak IT-biztonsági aspektusaival foglalkozó foglalkozó meetupunkra.

A MyCorvinus appot fókuszcsoportos kutatások kíséretében idén tavasszal kezdték el fejleszteni, továbbá az applikáción dolgozó munkatársak számos külföldi példát elemeztek az MIT hallgatói applikációjától kezdve a Harvardon és az INSEAD-on át egészen az ESADE rendszeréig. Végül azonban arra jutottak, hogy 

a Corvinus esetében a legjobb, ha a fejlesztéskor a már meglévő rendszerek integrációjára helyezik a hangsúlyt.

A MyCorvinus mobilappot bárki letöltheti a telefonjára, a személyre szabott hallgatói információk eléréséhez csupán az egyetemi felhasználónévre és jelszóra van szükség.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 09:53

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.