Szerző: Koi Tamás

2020. október 7. 14:26

Kelet-Európa felé nyit a Kickstarter

Mostantól görög, lengyel és szlovén projektek, illetve "feltalálók" is kérhetik ügyük támogatását a népszerű közösségi-finanszírozó platformon, a Kickstarteren.

Három új országból fogad mostantól projekteket a Kickstarter, a világ egyik legnépszerűbb közösségi alapú támogatás-gyűjtő platformja. A Kickstarteren a mostani nyitással lengyel, szlovén és görög projektek számára is lehet támogatást nyújtani, ezzel a szolgáltatás immár 25 országot fed le - a lengyel és a szlovén terjeszkedés a cég első próbálkozása Kelet-Európában.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

A cég szerint az újonnan csatlakozó országokból eddig mintegy 250 ezer támogató állt be különböző nemzetközi projektek mögé, ami jó támogatási alapot adhat azoknak a kisvállalkozásoknak, "feltalálóknak", akik az érintett, most csatlakozó országokban működnek.

A Kickstarter egyébként azon cégek közé tartozik, melyet a koronavírus-világjárvány alaposan megtépázott, a brooklyni társaság 40 százalékos létszámleépítést volt kénytelen végrehajtani idén, tavasszal pedig az élő projektek száma mintegy 35 százalékkal esett vissza.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról