:

Szerző: Koi Tamás

2020. október 7. 14:26

Kelet-Európa felé nyit a Kickstarter

Mostantól görög, lengyel és szlovén projektek, illetve "feltalálók" is kérhetik ügyük támogatását a népszerű közösségi-finanszírozó platformon, a Kickstarteren.

Három új országból fogad mostantól projekteket a Kickstarter, a világ egyik legnépszerűbb közösségi alapú támogatás-gyűjtő platformja. A Kickstarteren a mostani nyitással lengyel, szlovén és görög projektek számára is lehet támogatást nyújtani, ezzel a szolgáltatás immár 25 országot fed le - a lengyel és a szlovén terjeszkedés a cég első próbálkozása Kelet-Európában.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A cég szerint az újonnan csatlakozó országokból eddig mintegy 250 ezer támogató állt be különböző nemzetközi projektek mögé, ami jó támogatási alapot adhat azoknak a kisvállalkozásoknak, "feltalálóknak", akik az érintett, most csatlakozó országokban működnek.

A Kickstarter egyébként azon cégek közé tartozik, melyet a koronavírus-világjárvány alaposan megtépázott, a brooklyni társaság 40 százalékos létszámleépítést volt kénytelen végrehajtani idén, tavasszal pedig az élő projektek száma mintegy 35 százalékkal esett vissza.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.