Szerző: Koi Tamás

2020. október 1. 14:42

Globális rendszerleállás volt a Microsoftnál

Ma hajnalban újabb rendszerhiba okozott többórás kimaradást a Microsoft bizonyos vállalati szolgáltatásaiban.

Ma hajnalban órákig elérhetetlenné vált globálisan a Microsoft Outlook szolgáltatása, beleértve az Outlook PC-s, mobilos és webes iterációit, illetve az Outlook.com weboldalt. A rendszerhiba ezen a héten már a második, globális előfizetői kört érintő eset a redmondi szoftvercégnél.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

A Microsoft az eset kapcsán közölte, egy hibás konfigurációs paraméter okozta a szolgáltatások elérhetetlenné válását csütörtök hajnalban, miután a cég a frissítést visszavonta, a rendszer fokozatosan helyreállt. Hétfőn szintén akadozott az Outlook, az Office 365 és a Teams csoportmunka platform, ám sem annak, sem a mostani esetnek a részletes hátteréről nem számolt be a cég.

A szolgáltatások a Microsoft tájékoztatása szerint közép-európai idő szerint 12 óra 30 perckor álltak teljesen helyre.

 

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.