Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 25. 14:07

Megvan az egy szájmaszkról készült legkimerítőbb elemzés

Szeptember első felében röppentek fel az első hírek arról, hogy az Apple saját szájmaszkot készít, melyet elsősorban saját dolgozóinak ad majd, most pedig tessék, itt az első komoly bizonyíték arra, hogy Cupertinóban nem vicceltek.

Az Unbox Therapy egyfajta intézménnyé vált a YouTube-on, egy globális nagylexikonban a technológiai véleményvezér szócikket alighanem a kanadai Lewis Hilsenteger (a videókban szereplő szakállas tag) képével illusztrálnák, amint éppen pofákat vág valami kurrens méregdrága kütyüvel a kezében.

A csatornára tegnap felkerült videóban most éppen az Apple saját "fejlesztésű" védőmaszkját bontogatják ki, és aki azt gondolná, hogy ez igazából a kutyát sem érdekli, az téved, a videót ugyanis egyetlen nap alatt

3,5 millióan nézték meg.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Hogy valóban különleges-e az Apple által tervezett, Kínában gyártott (sic!) maszk, azt mindenki eldöntheti maga az alábbi, csaknem tízpereces bemutatót követően.

15:24
 

Unboxing the Apple Mask

Még több videó

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.