:

Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 25. 14:07

Megvan az egy szájmaszkról készült legkimerítőbb elemzés

Szeptember első felében röppentek fel az első hírek arról, hogy az Apple saját szájmaszkot készít, melyet elsősorban saját dolgozóinak ad majd, most pedig tessék, itt az első komoly bizonyíték arra, hogy Cupertinóban nem vicceltek.

Az Unbox Therapy egyfajta intézménnyé vált a YouTube-on, egy globális nagylexikonban a technológiai véleményvezér szócikket alighanem a kanadai Lewis Hilsenteger (a videókban szereplő szakállas tag) képével illusztrálnák, amint éppen pofákat vág valami kurrens méregdrága kütyüvel a kezében.

A csatornára tegnap felkerült videóban most éppen az Apple saját "fejlesztésű" védőmaszkját bontogatják ki, és aki azt gondolná, hogy ez igazából a kutyát sem érdekli, az téved, a videót ugyanis egyetlen nap alatt

3,5 millióan nézték meg.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Hogy valóban különleges-e az Apple által tervezett, Kínában gyártott (sic!) maszk, azt mindenki eldöntheti maga az alábbi, csaknem tízpereces bemutatót követően.

15:24
 

Unboxing the Apple Mask

Még több videó

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 5. 13:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.