:

Szerző: Koi Tamás

2020. augusztus 18. 14:35

Mac-ekre is kiterjed az Apple független javítócég programja

Mac-ekre is kiterjesztette "Független javítócég" programját az Apple, ezzel elébe menve azoknak a fogyasztójogi kifogásoknak, melyek korábban számtalanszor felmerültek a cég garnacián túli termékjavítási gyakorlatával kapcsolatban.

Az iPhone okostelefonok mellett mostantól Mac számítógépeket is javíthatnak garancián túl azok a független szakszervizek, melyek korábban csatlakoztak az Apple "Független javítócég" programjához. A 32 európai országban - köztük Magyarországon - elérhető program révén elméletileg biztosítottá válhat, hogy az Apple eszközök vásárlói hosszútávon tudják használni tulajdonukat azáltal, hogy egy esetleges meghibásodás során gyári alkatrészt építenek a kütyübe az Apple által kiképzett szakemberek.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az érintett programba ennek olyan cégek jelentkezhetnek, melyek kifejezetten jótálláson túli szervizelésre szakosodtak, alkatrész-forgalmazók és viszonteladók, valamint hivatalos Apple-viszonteladók nem (számukra az AASP program áll nyitva). További feltétel, hogy a vállalkozás nem használhat semmilyen, az Apple által védjegyoltalommal levédett kifejezést a cég nevében vagy a weboldala részeként, kivéve akkor, ha ez összhangban áll az Apple védjegyekre vonatkozó feltételeivel.

A javítócégnek továbbá meglévő vállalkozásnak kell lennie, valamint üzlethelyiséggel is kell rendelkeznie, illetve a javítási munkálatokat csak az Apple által minősített technikusok végezhetik. A technikusok vizsgáztatása online történik, a minősítéseket évente termékenként aktualizálni kell - áll az Apple weboldalán. A minősítővizsga ingyenes azon vállalkozások számára, melyek felvételt nyertek a Független javítócégek programba.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.