:

Szerző: Koi Tamás

2020. július 9. 14:25

Közel a kész állapothoz az Android 11

Kiadta a Google az Android operációs rendszer soron következő, 11-es verziójának második bétáját, mellyel a szoftver elért az ún. platform stabil állapotba, vagyis a végleges kiadásig nem hajt rajta végre olyan, jelentős változást a cég, mely a fejlesztők munkáját érdemben befolyásolja.

Kiadta az Android operációs rendszer soron következő, 11-es verziójának második publikus bétáját a Google. A szoftver a kiadási jegyzék alapján ezzel elért az ún. platform stabilitás állapotba, azaz mostantól nem kerülnek be a kódba olyan, lényeges változások, melyek az alkalmazásaikat az új rendszerre optimalizáló fejlesztők munkáját érdemben befolyásolják.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Az Android 11 első publikus bétája egy hónappal ezelőtt jelent meg, a hivatalos menetrend szerint még egy bétát kiad majd a Google, mely egyben a kiadásra jelölt változat is lesz. Az operációs rendszer végleges verziója valamikor a harmadik negyedévben - a várakozások szerint szeptember elején jelenhet meg.

Az Android 11 első bétájának megjelenésével kipróbálható fontosabb újdonságok listáját korábbi cikkünk tartalmazza.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 5. 02:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.