Szerző: Koi Tamás

2020. július 9. 14:25

Közel a kész állapothoz az Android 11

Kiadta a Google az Android operációs rendszer soron következő, 11-es verziójának második bétáját, mellyel a szoftver elért az ún. platform stabil állapotba, vagyis a végleges kiadásig nem hajt rajta végre olyan, jelentős változást a cég, mely a fejlesztők munkáját érdemben befolyásolja.

Kiadta az Android operációs rendszer soron következő, 11-es verziójának második publikus bétáját a Google. A szoftver a kiadási jegyzék alapján ezzel elért az ún. platform stabilitás állapotba, azaz mostantól nem kerülnek be a kódba olyan, lényeges változások, melyek az alkalmazásaikat az új rendszerre optimalizáló fejlesztők munkáját érdemben befolyásolják.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x)

Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x) Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Az Android 11 első publikus bétája egy hónappal ezelőtt jelent meg, a hivatalos menetrend szerint még egy bétát kiad majd a Google, mely egyben a kiadásra jelölt változat is lesz. Az operációs rendszer végleges verziója valamikor a harmadik negyedévben - a várakozások szerint szeptember elején jelenhet meg.

Az Android 11 első bétájának megjelenésével kipróbálható fontosabb újdonságok listáját korábbi cikkünk tartalmazza.

a címlapról