Szerző: Koi Tamás

2020. július 1. 09:55

Mától fizetni kell a legnépszerűbb dominós kedvezményért

Július 1-jétől megszűnik az ingyenessége a Telekom pre-paid ügyfélkörében legnépszerűbb Domino Most opciónak.

Július elsejével nem ingyenes többé a Domino Most opció a Magyar Telekom pre-paid ügyfélköre számára, a szolgáltató mától jelképesnek tűnő, 190 Ft-ot kér a 30 napra érvényes kedvezmény bekapcsolásáért. Az opció egyéb feltételei nem változnak, vagyis a bekapcsolást követően a hálózaton belüli percdíj és SMS darabár 9 Ft-ra, a hálózaton kívüli 19 Ft-ra változik a díjcsomag standard (perc)díjairól.

domino_fix

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A Telekom alkalmazásban bekapcsolható Domino Most először 2016-ban jelent meg a szolgáltató palettáján, akkor, amikor a Vodafone váratlanul, minden korábbi szabályt felrúgva bevezette a minden belföldi irányba 19 Ft-os perc- és SMS-díjat kínáló "Tuti" tarifát. A Most opciót akkor promóciós jelleggel, visszavonásig hirdette meg a Telekom, ám mindeddig megtartotta ingyenesen a kínálatában, a kedvezményekhez pedig érdemben nem nyúlt, mindössze annyi változott az évek során, hogy idővel már csak a Telekom alkalmazásban lehetett bekapcsolni a kedvezményt.

A 190 Ft-os opciós díj mértékéről már most erősen megoszlanak a különböző internetes fórumokon a vélemények, annyi mindenesetre kijelenthető, hogy értelemszerűen azoknak jelentheti ez a havi költségek akár kétszámjegyű százalékos növekedését, akik jellemzően keveset telefonálnak.

 

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról