Szerző: Koi Tamás

2020. július 1. 09:55

Mától fizetni kell a legnépszerűbb dominós kedvezményért

Július 1-jétől megszűnik az ingyenessége a Telekom pre-paid ügyfélkörében legnépszerűbb Domino Most opciónak.

Július elsejével nem ingyenes többé a Domino Most opció a Magyar Telekom pre-paid ügyfélköre számára, a szolgáltató mától jelképesnek tűnő, 190 Ft-ot kér a 30 napra érvényes kedvezmény bekapcsolásáért. Az opció egyéb feltételei nem változnak, vagyis a bekapcsolást követően a hálózaton belüli percdíj és SMS darabár 9 Ft-ra, a hálózaton kívüli 19 Ft-ra változik a díjcsomag standard (perc)díjairól.

domino_fix

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A Telekom alkalmazásban bekapcsolható Domino Most először 2016-ban jelent meg a szolgáltató palettáján, akkor, amikor a Vodafone váratlanul, minden korábbi szabályt felrúgva bevezette a minden belföldi irányba 19 Ft-os perc- és SMS-díjat kínáló "Tuti" tarifát. A Most opciót akkor promóciós jelleggel, visszavonásig hirdette meg a Telekom, ám mindeddig megtartotta ingyenesen a kínálatában, a kedvezményekhez pedig érdemben nem nyúlt, mindössze annyi változott az évek során, hogy idővel már csak a Telekom alkalmazásban lehetett bekapcsolni a kedvezményt.

A 190 Ft-os opciós díj mértékéről már most erősen megoszlanak a különböző internetes fórumokon a vélemények, annyi mindenesetre kijelenthető, hogy értelemszerűen azoknak jelentheti ez a havi költségek akár kétszámjegyű százalékos növekedését, akik jellemzően keveset telefonálnak.

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról