:

Szerző: Koi Tamás

2020. június 16. 12:28

Megnyitott az első eMAG üzlet Budapesten

Megnyitotta első budapesti üzletét az eMAG, mely immár az Extreme Digitallal összeolvadva két szaküzletláncot is fenntart majd a jövőben.

Hétfőn megnyílt Budapesten a hazai e-commerce piac legnagyobb szereplőjének számító eMAG első szaküzlete és bemutatóterme, ahol a vásárlók kipróbálhatják és megvásárolhatják a kereskedő áruválasztékának bizonyos részét. Az Erzsébet körúton található üzlet ezzel párhuzamosan átvételi pontként is üzemel majd. A kereskedőcég idén várhatóan további üzletek nyitását tervezi a fővárosban és vidéken egyaránt.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az eMAG ezzel gyakorlatilag ugyanarra az üzleti-értékesítési modellre vált, mint az Extreme Digital, mellyel tavaly olvadt össze a dél-afrikai Naspers befektetőcsoporthoz tartozó, romániai székhelyű társaság. Az Extreme Digitalnak egyébként jelenleg kilenc budapesti üzlet mellett nyolc vidéki nagyvárosban is találhatók értékesítési pontjai - hogy a további eMAG üzletek milyen ütemben és hol nyílnak majd meg, arról részletesebben a héten tájékoztatja a sajtót a vállalat.

Az eMAG webshopjában leadott megrendelések esetén már most is kérhető, hogy a terméket az új szaküzletbe szállítsák - érdekesség, hogy az új átvételi ponttól alig pár méterre, az úttest túloldalán található az Extreme Digital üzlete.

 

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.