Szerző: Koi Tamás

2020. június 16. 12:28

Megnyitott az első eMAG üzlet Budapesten

Megnyitotta első budapesti üzletét az eMAG, mely immár az Extreme Digitallal összeolvadva két szaküzletláncot is fenntart majd a jövőben.

Hétfőn megnyílt Budapesten a hazai e-commerce piac legnagyobb szereplőjének számító eMAG első szaküzlete és bemutatóterme, ahol a vásárlók kipróbálhatják és megvásárolhatják a kereskedő áruválasztékának bizonyos részét. Az Erzsébet körúton található üzlet ezzel párhuzamosan átvételi pontként is üzemel majd. A kereskedőcég idén várhatóan további üzletek nyitását tervezi a fővárosban és vidéken egyaránt.

Hogyan forgathatja fel az AI a fejlesztői munkát?

Avagy előbb lesz autocoding mint önvezetés? Folytatódik a HWSW IT-karrierre fókuszáló kraftie! rendezvénysorozata.

Hogyan forgathatja fel az AI a fejlesztői munkát? Avagy előbb lesz autocoding mint önvezetés? Folytatódik a HWSW IT-karrierre fókuszáló kraftie! rendezvénysorozata.

Az eMAG ezzel gyakorlatilag ugyanarra az üzleti-értékesítési modellre vált, mint az Extreme Digital, mellyel tavaly olvadt össze a dél-afrikai Naspers befektetőcsoporthoz tartozó, romániai székhelyű társaság. Az Extreme Digitalnak egyébként jelenleg kilenc budapesti üzlet mellett nyolc vidéki nagyvárosban is találhatók értékesítési pontjai - hogy a további eMAG üzletek milyen ütemben és hol nyílnak majd meg, arról részletesebben a héten tájékoztatja a sajtót a vállalat.

Az eMAG webshopjában leadott megrendelések esetén már most is kérhető, hogy a terméket az új szaküzletbe szállítsák - érdekesség, hogy az új átvételi ponttól alig pár méterre, az úttest túloldalán található az Extreme Digital üzlete.

 

a címlapról