Szerző: Koi Tamás

2020. június 15. 13:48

Nem, nem megy sehová az HBO Go

A hétvégén bejárta az angolszász sajtót a hír, hogy az HBO búcsút int az online videostreaming-szolgáltatásnak, az HBO Go-nak, mely átadja a helyét a nemrég indult HBO Maxnak. Csak éppen nem minden piacon.

Nem szűnik meg az HBO Go online streaming-szolgáltatás július 31-ével, és még csak nem is vált nevet, legalábbis nem hazánkban, és a kelet-európai régióban, ahol az amerikai tartalomszolgáltató online videostreaming-platformja évek óta őrzi töretlen népszerűségét. Az angolszász sajtót bejáró hír, miszerint az HBO-nál a névstruktúra egyszerűsítése várható a Warnermediával közösen bevezetett HBO Max amerikai indulását követően tehát csak részben igaz - a konszolidáció egyelőre csak az Egyesült Államokat érinti.

looneytunes_vs_got

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Aki tehát újra végignézné, hogyan lett a szűzies Daeneris Targaryenből egy egész várost felgyújtó, sárkány hátán lovagló őrült, netán feszület előtt fehérneműben táncoló apácákat nézne Paolo Sorrentino sorozatában, az Új pápában, vagy az emberek világába beférkőző robotok bosszújának sztorijára kíváncsi a Westworldben, ahol már azt se tudni, ki a robot, ki hús-vér ember, az - nyugi! - továbbra is hozzájut ezekhez a kultikusnak tekinthető tartalmakhoz.

Az HBO Max egyébként május végén startolt el Észak-Amerikában, és többek közt olyan exkluzívok helyi streaming jogaival rendelkezik, mint a Jóbarátok, a South Park, a Gyűruk ura franchise és a Looney tunes - utóbbi egyébként a legnézettebb tartalom az HBO Max választékában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról