Szerző: Koi Tamás

2020. június 11. 14:40

Drágulhatnak bizonyos Revolut-szolgáltatások

A Revolut augusztus közepétől új szerződési feltételek szerint biztosítja szolgáltatásait, a változások legfőképpen az átváltás díját és keretét érintik.

Augusztus közepétől megváltoztatja általános szerződési feltételeit a brit Revolut fintech-szolgáltató. A cég mai közleményében szereplő információk szerint változnak az átváltás keretei és díjtételei, illetve a pénzküldés díjszabása. 

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Pánikra azért nincs ok, az eddig a banki szolgáltatásokhoz képest összehasonlíthatatlanul kedvezőbb feltételekkel (és nem utolsósorban rugalmasabban) működő Revolut felhasználói nem számíthatnak drasztikus drágulásra. A változások leginkább az ingyenes szolgáltatást használó ügyfeleket érintik, náluk a havi átváltási limit a korábbi ötödére, 350 ezer forintra csökken, ezt követően a korábbi, 0,5%-os tranzakciós jutalék illeti a szolgáltatót. A Premium és Metal kártyákkal (előfizetésekkel) rendelkező ügyfeleknek továbbra sem határoz meg havi átváltási limitet a szolgáltató.

Kis mértékben, 0,5%-kal növekszik a hétvégi bankközi átváltás jutaléka, így a továbbiakban 1%-nyi többletdíjjal kell számolnia annak, aki szombaton vagy vasárnap kezdeményez átváltást.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.