Szerző: Koi Tamás

2020. június 11. 14:40

Drágulhatnak bizonyos Revolut-szolgáltatások

A Revolut augusztus közepétől új szerződési feltételek szerint biztosítja szolgáltatásait, a változások legfőképpen az átváltás díját és keretét érintik.

Augusztus közepétől megváltoztatja általános szerződési feltételeit a brit Revolut fintech-szolgáltató. A cég mai közleményében szereplő információk szerint változnak az átváltás keretei és díjtételei, illetve a pénzküldés díjszabása. 

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Pánikra azért nincs ok, az eddig a banki szolgáltatásokhoz képest összehasonlíthatatlanul kedvezőbb feltételekkel (és nem utolsósorban rugalmasabban) működő Revolut felhasználói nem számíthatnak drasztikus drágulásra. A változások leginkább az ingyenes szolgáltatást használó ügyfeleket érintik, náluk a havi átváltási limit a korábbi ötödére, 350 ezer forintra csökken, ezt követően a korábbi, 0,5%-os tranzakciós jutalék illeti a szolgáltatót. A Premium és Metal kártyákkal (előfizetésekkel) rendelkező ügyfeleknek továbbra sem határoz meg havi átváltási limitet a szolgáltató.

Kis mértékben, 0,5%-kal növekszik a hétvégi bankközi átváltás jutaléka, így a továbbiakban 1%-nyi többletdíjjal kell számolnia annak, aki szombaton vagy vasárnap kezdeményez átváltást.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról