Szerző: Koi Tamás

2020. május 28. 10:50

Saját bankkártyával és pénzügyi szolgáltatással újít a Samsung

Saját márkás pénzügyi szolgáltatást integrál portfóliójába a Samsung, mely a SoFi-val összefogva rövidesen útnak indítja a Samsung Money-t.

Saját pénzügyi szolgáltatás emel be portfóliójába rövidesen a Samsung, mely az ex-Twitter vezér által létrehozott SoFi fintech-startuppal és a MasterCarddal közösen hozza létre a Samsung Money-t. A Samsung okostelefonok saját fizetési platformjához, a Samsung Pay-hez kötődő szolgáltatásnak éppúgy része egy virtuális, illetve egy fizikai kártya, mint az Apple tavaly leleplezett hasonló szolgáltatása, az Apple Card esetében.

Akárcsak az Apple Card esetében, úgy itt is különféle hűségakciókkal és egyéb kedvezményekkel igyekszik a Samsung élénkíteni a saját platformon keresztüli pénzköltést, melyet a Samsung Money applikáción keresztül a legapróbb részletekig nyomon lehet követni, hasonlóan más fintech-szolgáltatásokhoz készült okostelefonos felületekhez.

samsung_money_card

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

További hasonlóság a Samsung Money kártya és az Apple Card között, hogy az Apple megoldásához hasonlóan a Samsung kártyáján sem lesz kártyaszám, illetve CVV kód, ezzel a várakozások szerint elkerülve a fizikai kártya megszerzésével járó visszaéléseket. 

A Samsung már korábban is próbálkozott virtuális bankkártya-kibocsátásával, így tavaly ősszel megjelent a Samsung Pay Cash feltölthető virtuális bankkártya, a Money azonban ennél jóval komplexebb pénzügyi szolgáltatást ígér, mellyel akár a meglévő bankszámlát is kiválthatja majd a felhasználó.

Hogy pontosan mikortól, az egyelőre kérdéses, a Samsung Money ugyanis várhatóan csak a nyár során debütálhat, és akkor is csak az Egyesült Államokban.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.