:

Szerző: Koi Tamás

2020. április 22. 14:09

Bevásárolta magát a Reliance-ba a Facebook

A WhatsApp felvásárlása óta nem költött akkora összeget egy cég részbeni, vagy teljes megszerzésére a Facebook, mint most. A vállalat bevásárolta magát India leggazdagabb emberének cégébe, a Reliance-be.

Mintegy 5,7 milliárd dollárnak megfelelő indiai rúpiáért cserébe megszerezte a Reliance 9,9 százalékát a Facebook. A leggazdagabb ázsiai üzletember tulajdonában lévő konglomerátumhoz tartozik többek közt az ország legnagyobb távközlési szolgáltatója, a Jio, illetve a legnagyobb online áruházlánc, a JioMart.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az üzlet eredményeként a WhatsApp legnagyobb piacán, a mintegy 400 millió aktív felhasználóval rendelkező Indiában szorosabbra fűzi a viszonyát a csevegő- és közösségi média app és a JioMart üzlethálózat, emellett más, egyelőre pontosan meg nem nevezett digitális szolgáltatást érhetnek majd el a vevők széles(ebb) körben.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.