Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 31. 13:39

Idén gyárt utoljára LCD paneleket Kínában és Dél-Koreában a Samsung

A vállalat leépíti az LCD gyártást, hogy helyet adjon az új, Quantum Dot kijelzőknek.

Még idén befejezi az LCD-gyártást Kínában és Dél-Koreában a Samsung Display. A Samsung Electronics kijelzőpaneleket gyártó üzletága ezzel erőforrásokat tervez felszabadítani Quantum Dot (QD) kijelzőinek gyártására a régiókban. A cég a gyártás megszüntetésétől függetlenül, 2020 végéig változatlanul kiszolgálja majd ügyfeleit LCD panelekkel.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x)

A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x) A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

A lépéssel a cég összes, az LCD termékeken dolgozó alkalmazottját az OLED és QD ágazatokra csoportosítja át. Ahogy a ZDNet is kiemeli, a döntésre számítani lehetett, miután a Samsung tavaly októberben bejelentette, mintegy 11 milliárd dollárnak megfelelő összeget fektet a QD kijelzők fejlesztésébe, illetve már számos megrendelést leadott új, Q1 néven ismert gyárának felszerelésére, ahol a QD paneleket gyártja majd.

 

a címlapról