Szerző: Koi Tamás

2020. március 24. 12:27

Amerikában is hadba állt a Revolut

Európa szinte teljes egészének meghódítását követően az amerikai piacon is hadba állt az egyik legsikeresebb fintech cégnek minősülő Revolut.

Miután rövid idő leforgása alatt gyakorlatilag letarolta Európát, most az amerikai piac meghódításán dolgozik az angol Revolut, melynek szolgáltatásai mától érhetők el az Egyesült Államokban. A világ egyik leismertebb, egyben legsikeresebb fintech cége a piacnyitással újabb potenciális tízmilliókat érhet el pénzügyi szolgáltatásaival.

revolut_cards

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A 2015-ben indult Revolutnak ma már több mint tízmillió ügyfele van Európa-szerte, a cég pályájának felívelését több befektető is támogatta összesen mintegy 836 millió dollár értékben. A Revolut az Egyesült Államokban is azokkal az alapszolgáltatással indul, melyek Európában a legnépszerűbbek, egyben a bankszektor szereplői számára komoly konkurenciát jelentenek.

Így a tengerentúlon is érkezhet fizetés közvetlenül a Revolut számlára, a fintech szolgáltatáshoz járó app, illetve bankkártya révén pedig jobban nyomon követhetők, illetve limitálhatók a költések.

A Revolut az amerikai, illetve más piacokon rövidesen újabb szolgáltatások bevezetését tervezi, így jön a részvényvásárlási lehetőség, illetve kriptovalutákkal való kereskedést is támogatni fogja az app.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.