:

Szerző: Koi Tamás

2020. március 24. 12:27

Amerikában is hadba állt a Revolut

Európa szinte teljes egészének meghódítását követően az amerikai piacon is hadba állt az egyik legsikeresebb fintech cégnek minősülő Revolut.

Miután rövid idő leforgása alatt gyakorlatilag letarolta Európát, most az amerikai piac meghódításán dolgozik az angol Revolut, melynek szolgáltatásai mától érhetők el az Egyesült Államokban. A világ egyik leismertebb, egyben legsikeresebb fintech cége a piacnyitással újabb potenciális tízmilliókat érhet el pénzügyi szolgáltatásaival.

revolut_cards

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A 2015-ben indult Revolutnak ma már több mint tízmillió ügyfele van Európa-szerte, a cég pályájának felívelését több befektető is támogatta összesen mintegy 836 millió dollár értékben. A Revolut az Egyesült Államokban is azokkal az alapszolgáltatással indul, melyek Európában a legnépszerűbbek, egyben a bankszektor szereplői számára komoly konkurenciát jelentenek.

Így a tengerentúlon is érkezhet fizetés közvetlenül a Revolut számlára, a fintech szolgáltatáshoz járó app, illetve bankkártya révén pedig jobban nyomon követhetők, illetve limitálhatók a költések.

A Revolut az amerikai, illetve más piacokon rövidesen újabb szolgáltatások bevezetését tervezi, így jön a részvényvásárlási lehetőség, illetve kriptovalutákkal való kereskedést is támogatni fogja az app.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.