Az Intel, a Vivo és az NTT Docomo sem vesz részt idén az MWC-n

Akárcsak a többi nagyvállalat a három legújabb cég is a koronavírus miatt döntött a távolmaradás mellett.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

Újabb három cég fújta le szereplését az idei Mobile World Congressen Barcelonában, ezúttal az Intel, a Vivo és az NTT Docomo döntött úgy, hogy a koronavírus-járvány okozta egészségügyi kockázatok miatt távol marad a február 24-én induló rendezvénytől. A trió mellett a TCL is bejelentette, nem tartja meg tervezett sajtótájékoztatóját az MWC-n, képviselői ugyanakkor jelen lesznek a rendezvényen. Az elmúlt napokban az LG, a ZTE, az Ericsson, az Nvidia, a Sony és az Amazon is visszaléptek az eseménytől, amelyen a szervező GSMA folyamatosan szigorítja az esetleges fertőzéseket megelőzni hivatott biztonsági intézkedéseket.

Nem lenne meglepő, hogy ha az esemény rajtjáig hátralévő szűk két hétben a távol maradók listája tovább gyarapodna - a GSMA mindenesetre eltökélt a nagyszabású rendezvény megtartása mellett, az ugyanakkor biztos, hogy idén a korábbi években megszokottnál jóval szellősebb MWC-re számíthatunk.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 19:07

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.