:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 11. 12:04

Az Intel, a Vivo és az NTT Docomo sem vesz részt idén az MWC-n

Akárcsak a többi nagyvállalat a három legújabb cég is a koronavírus miatt döntött a távolmaradás mellett.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Újabb három cég fújta le szereplését az idei Mobile World Congressen Barcelonában, ezúttal az Intel, a Vivo és az NTT Docomo döntött úgy, hogy a koronavírus-járvány okozta egészségügyi kockázatok miatt távol marad a február 24-én induló rendezvénytől. A trió mellett a TCL is bejelentette, nem tartja meg tervezett sajtótájékoztatóját az MWC-n, képviselői ugyanakkor jelen lesznek a rendezvényen. Az elmúlt napokban az LG, a ZTE, az Ericsson, az Nvidia, a Sony és az Amazon is visszaléptek az eseménytől, amelyen a szervező GSMA folyamatosan szigorítja az esetleges fertőzéseket megelőzni hivatott biztonsági intézkedéseket.

Nem lenne meglepő, hogy ha az esemény rajtjáig hátralévő szűk két hétben a távol maradók listája tovább gyarapodna - a GSMA mindenesetre eltökélt a nagyszabású rendezvény megtartása mellett, az ugyanakkor biztos, hogy idén a korábbi években megszokottnál jóval szellősebb MWC-re számíthatunk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 1. 23:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.