Minden platformon átível a Minecraft kockavilága

A Sony PS4 platformján is elérhető a Minecraft legújabb, Bedrock nevű verziója, mellyel a játékosok végre platformfüggetlenül kalandozhatnak kockavilágban.

Mostantól a Sony PS4 platformjára szavazó kockafüggők sem maradnak ki a multiplatformos élvezetből, hiszen a Minecraft legújabb, Bedrock nevű verziója a keresztplatformos támogatás megjelenésével immár békés együttélést biztosít Xbox, Nintendo Switch, PC, illetve okostelefon-felhasználók mellett a PS4 tulajoknak is.

00:46
 

Minecraft - Better Together

Még több videó

Tegyük hozzá, a Sony évekig igyekezett minden eszközzel gáncsolni a hasonló, crossplatform kezdeményezéseket, ám végül tavaly, a Fortnite megjelenésével megtört a jég, ma pedig már számos játék, köztük a nemrég megjelent Call of Duty: Modern Warfare támogatja a platformfüggetlen multizást. 

A Minecraft ráadásul az ősellenségnek számító Microsoft kezében lévő egyik legnagyobbat szóló franchise, szóval máris érthető, hogy a japánok eddig miért tartották ördögtől valónak a PC-, ad abszurdum Xbox-tulajokkal közös felhőtlen szórakozást.

a címlapról