Szerző: Koi Tamás

2019. december 10. 15:25

Minden platformon átível a Minecraft kockavilága

A Sony PS4 platformján is elérhető a Minecraft legújabb, Bedrock nevű verziója, mellyel a játékosok végre platformfüggetlenül kalandozhatnak kockavilágban.

Mostantól a Sony PS4 platformjára szavazó kockafüggők sem maradnak ki a multiplatformos élvezetből, hiszen a Minecraft legújabb, Bedrock nevű verziója a keresztplatformos támogatás megjelenésével immár békés együttélést biztosít Xbox, Nintendo Switch, PC, illetve okostelefon-felhasználók mellett a PS4 tulajoknak is.

00:46
 

Minecraft - Better Together

Még több videó

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Tegyük hozzá, a Sony évekig igyekezett minden eszközzel gáncsolni a hasonló, crossplatform kezdeményezéseket, ám végül tavaly, a Fortnite megjelenésével megtört a jég, ma pedig már számos játék, köztük a nemrég megjelent Call of Duty: Modern Warfare támogatja a platformfüggetlen multizást. 

A Minecraft ráadásul az ősellenségnek számító Microsoft kezében lévő egyik legnagyobbat szóló franchise, szóval máris érthető, hogy a japánok eddig miért tartották ördögtől valónak a PC-, ad abszurdum Xbox-tulajokkal közös felhőtlen szórakozást.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.