Szerző: Koi Tamás

2019. december 10. 15:25

Minden platformon átível a Minecraft kockavilága

A Sony PS4 platformján is elérhető a Minecraft legújabb, Bedrock nevű verziója, mellyel a játékosok végre platformfüggetlenül kalandozhatnak kockavilágban.

Mostantól a Sony PS4 platformjára szavazó kockafüggők sem maradnak ki a multiplatformos élvezetből, hiszen a Minecraft legújabb, Bedrock nevű verziója a keresztplatformos támogatás megjelenésével immár békés együttélést biztosít Xbox, Nintendo Switch, PC, illetve okostelefon-felhasználók mellett a PS4 tulajoknak is.

00:46
 

Minecraft - Better Together

Még több videó

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Tegyük hozzá, a Sony évekig igyekezett minden eszközzel gáncsolni a hasonló, crossplatform kezdeményezéseket, ám végül tavaly, a Fortnite megjelenésével megtört a jég, ma pedig már számos játék, köztük a nemrég megjelent Call of Duty: Modern Warfare támogatja a platformfüggetlen multizást. 

A Minecraft ráadásul az ősellenségnek számító Microsoft kezében lévő egyik legnagyobbat szóló franchise, szóval máris érthető, hogy a japánok eddig miért tartották ördögtől valónak a PC-, ad abszurdum Xbox-tulajokkal közös felhőtlen szórakozást.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 05:36

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.