Nyomkövetőkhöz fejlesztett díjcsomagok érkeztek a Telekomtól

Elkóborolt a gyerek? Netán a kutya? Nincs meg a táska? A Telekomnál megvásárolható trackerek és a hozzájuk fejlesztett új díjcsomagok segíthetnek a kutatásban.

Új, kifejezetten nyomkövető eszközökhöz fejlesztett díjcsomagokkal bővítette december elején kínálatát a Telekom. Az új csomagok segítenek abban, hogy relatíve kis költségek mellett lehessen mobilhálózatra csatlakoztatni olyan eszközöket, melyekkel gyermekek, kisállatok vagy olyan személyes tárgyak, mint például a táskák helyzete valós időben nyomon követhető legyen.

A Telekom régóta forgalmazza a MyKi Touch gyerekórát, vagy trackert, mostantól pedig havi 990 forintért saját díjcsomagja is van az eszköznek, ami ennyi pénzért tartalmazza az eszköz használatához szükséges adatmennyiséget, illetve 60 perc belföldi és EU roaming beszélgetést.

alcatel_movetrack

Csak adatforgalmat tartalmaz a Telekom másik, Radar névre keresztelt díjcsomagja, mellyel havi 590 forintért követhető a kisállatok (jellemzően kutyák vagy macskák), illetve a táskák helyzete. Mindkét megoldáshoz az Alcatel szállítja magát a hardvert, a Movetrack nevű, csepp- és porálló, 33 grammos, GPS jeladóval ellátott kütyüt. Az eszköz egy feltöltéssel 48 órán keresztül üzemel.

a címlapról