Szerző: Koi Tamás

2019. november 8. 10:25

Milliók kaptak valentin-napi SMS-eket - novemberben

Egy szokatlan rendszerhiba miatt több millió amerikai mobilozó kapott tegnap a telefonjára olyan SMS-eket, melyeket még február közepén küldtek neki.

A mobilhálózatokat érintő meglehetősen szokatlan rendszerhiba borzolta a kedélyeket csütörtökön Észak-Amerikában: Felhasználók milliói kaptak meg a telefonjukra olyan SMS-eket, melyeket kilenc hónappal korábban küldtek nekik. Mivel akkor éppen valentin-nap közelgett, a megkésett üzenetek zöme így későn befutó szerelmi vallomás volt, de az összes amerikai szolgáltató hálózatát érintő műszaki zavar néhány előfizetőnél komoly sebeket tépett fel.

text-message

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A különböző közösségi oldalakon panaszkodó, vagy éppen a helyi média által megszólaltatott előfizetők közt volt például olyan, aki olyan partnerétől kapott valentin-napi üzenetet, akivel azóta már szakított, de ennél sokkal morbidabb helyzetek is születtek. Volt, aki arról számolt be, hogy az időközben elhunyt barátjától jött meg késve az SMS, vagy éppen a testvérétől kapott üzenetet, aki azt írta, az édesanyjuk jól érzi magát.

A nő a nyáron halt meg súlyos betegséget követően.

Via The Verge.

 

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.