Milliók kaptak valentin-napi SMS-eket - novemberben

Egy szokatlan rendszerhiba miatt több millió amerikai mobilozó kapott tegnap a telefonjára olyan SMS-eket, melyeket még február közepén küldtek neki.

A mobilhálózatokat érintő meglehetősen szokatlan rendszerhiba borzolta a kedélyeket csütörtökön Észak-Amerikában: Felhasználók milliói kaptak meg a telefonjukra olyan SMS-eket, melyeket kilenc hónappal korábban küldtek nekik. Mivel akkor éppen valentin-nap közelgett, a megkésett üzenetek zöme így későn befutó szerelmi vallomás volt, de az összes amerikai szolgáltató hálózatát érintő műszaki zavar néhány előfizetőnél komoly sebeket tépett fel.

text-message

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról (x) 90 fős előadó lesz a konferencián, segítve az eligazodást, kiemeltük neked a hét kedvencünket.

A különböző közösségi oldalakon panaszkodó, vagy éppen a helyi média által megszólaltatott előfizetők közt volt például olyan, aki olyan partnerétől kapott valentin-napi üzenetet, akivel azóta már szakított, de ennél sokkal morbidabb helyzetek is születtek. Volt, aki arról számolt be, hogy az időközben elhunyt barátjától jött meg késve az SMS, vagy éppen a testvérétől kapott üzenetet, aki azt írta, az édesanyjuk jól érzi magát.

A nő a nyáron halt meg súlyos betegséget követően.

Via The Verge.

 

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 20. 10:21

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.